Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Συνιστά ψυχραιμία ο Σαββίδης!!

Συνιστά ψυχραιμία ο ΣαββίδηςΜε μήνυμά τους προς όλους όσοι σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης συνιστά ψυχραιμία και υπομονή για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

«Έχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που ‘’σβήνουν’’», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Μετά τις άγιες ημέρες του Πάσχα θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσους σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να διατηρούμε την ελπίδα μας ότι η υπομονή μας όλο αυτό το διάστημα θα επιβραβευθεί και όλα θα πάμε κατ/ ευχή.

Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Το μήνυμα των ημερών εξάλλου είναι πως όλες οι δυσκολίες στο δρόμο μας ξεπερνιούνται αν τις αντιμετωπίσουμε στωικά ως θεόσταλτη δοκιμασία
Ας είμαστε ήρεμοι, ακόμη κι αν ο στόχος που έχουμε θέσει καθυστερεί.

Πρέπει να έχουμε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς όταν μας οδηγούν μόνο τα συναισθήματα χάνουμε την εσωτερική γαλήνη μας και μετατρεπόμαστε σε εύκολη λεία για τους αντιπάλους μας.

Εχουμε έναν στόχο και όλοι μαζί θα τον πετύχουμε παραμένοντας ψύχραιμοι και αφοσιωμένοι σ’ αυτόν. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι για τους αδύναμους, για αυτούς που «σβήνουν».

Να θυμάστε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλώς ένας σύλλογος. Εχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας της ίδιας!

Ο Θεός μαζί σας
Ιβάν Σαββίδη
ς

Δεν υπάρχουν σχόλια: