Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Κόλλησαν στα... «Χ»!

Δεν… συνέρχεται η Κέρκυρα. Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική έμεινε μακριά απ’ τη νίκη, μετά το 0-0 με τον Φωστήρα. Χωρίς σκορ κράτησε και ο Ηρακλής τον Αιγινιακό στη Θεσσαλονίκη.

Κόλλησαν στα... «Χ»!
Στις λευκές ισοπαλίες κόλλησαν Κέρκυρα και Αιγινιακός, κόντρα σε Φωστήρα και Ηρακλή αντίστοιχα στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Η Κέρκυρα δεν κατάφερε να ισορροπήσει μετά την ήττα απ’ τη Νίκη Βόλου, παρά τον καταιγισμό ευκαιριών που δημιούργησε απ’ την αρχή του ματς. Μάλιστα, έφτασε μια ανάσα απ’ το γκολ στο 54’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του«φονέα» σε δυνατό σουτ του Κοντού.

Έτσι, ο Φωστήρας συνεχίζει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των πλέι οφ, ενώ οι νησιώτες πέρασαν στην κορυφή και ελπίζουν σε γκέλα του Ολυμπιακού Βόλου για να παραμείνουν σ’ αυτή.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν και ο Ηρακλής με τον Αιγινιακό, σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Η ομάδα του Αιγινίου έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’ μετά από αποβολή του Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, με δοκάρι του Ζάχορα από εκτέλεση φάουλ

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική των πλέι οφ:
Τετάρτη 23/4
Ηρακλής – Αιγινιακός 0-0
Κέρκυρα – Φωστήρας 0-0
Νίκη Βόλου – ΑΟ Χανιά (18.00)
Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου (18.00)

Η βαθμολογία:
1. Κέρκυρα 10*
2. Ολυμπιακός Βόλου 9
3. Νίκη Βόλου 8
4. Αιγινιακός 8*
5. Ηρακλής Ψαχνών 7
6. Χανιά 4
7. Ηρακλής 4*
8. Φωστήρας 4*
*Με παιχνίδι περισσότερο

Επόμενη αγωνιστική (5η):
Κυριακή 27/4
Χανιά – Αιγινιακός (16.00)
Ηρακλής Ψαχνών – Κέρκυρα (16.00)
Φωστήρας – Νίκη Βόλου (18.00)
Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής (20.00)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: