Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Αλβέρτης: «Το 2-2 με τον κόσμο μας»

Σύνθημα για τη νίκη και το 2-2 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στη συνέντευξη Τύπου.

Αλβέρτης: «Το 2-2 με τον κόσμο μας»
Το σύνθημα για τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έστειλε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης καλώντας όμως και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά. Και πας πάντα για το επόμενο», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Κάναμε το 2-1 και μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κάνουμε το 2-2. Αυτός είναι ο στόχος μας και αν τα καταφέρουμε θα πάμε στην Μόσχα για την πρόκριση».

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης συνέχισε αναφερόμενος στα αγωνιστικά στοιχεία της ομάδας της Μόσχας.

«Ξέρουμε και οι δύο τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας. Αυτό που θέλουμε εμείς από την πλευρά μας είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεσή μας και να το θέλουμε περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηριχθούμε κατά πρώτο στο ομαδικό μας παιχνίδι, στο πάθος που έχουμε δείξει αλλά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Αν την ίδια στιγμή βγουν μπροστά και οι μεγάλες προσωπικότητες της ομάδας ακόμα καλύτερα», τόνισε και κατέληξε…

«Δεν υπάρχουν μυστικά για την νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη αγωνιστική διάθεση για να κερδίσουμε. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Όσο κουρασμένοι είμαστε εμείς, το ίδιο κουρασμένοι θα είναι και οι αντίπαλοί μας και όποια ομάδα βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να επιδείξουμε την απαιτούμε αυτοσυγκέντρωση και όλα… έρχονται». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: