Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τσουκαλάς στο Metropolis: «Αδύναμο σημείο του Παναθηναϊκού η απειρία»

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην του ΠΑΟΚ, Σταύρος Τσουκαλάς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» αναφερόμενος στη σεζόν που είχε με την ομάδα των Ιωαννίνων, τον τελικό του Σαββάτου, αλλά και το εντυπωσιακό του ρεκόρ.

Πρώτα μίλησε για τη σεζόν με τον ΠΑΣ:

«Δεν κύλησε όπως θα περιμέναμε, δεν πήγαν καλά τα πράγματα με την αδειοδότηση, μας επηρέασε στον ψυχολογικό τομέα και φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε για την παραμονή μας, ενώ είχαμε τόσο καλό υλικό. Ίσως φέτος δεν είχαμε την δίψα και την ψυχολογία, όπως πέρυσι. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε εκεί».

Για τις αλλαγές στον προπονητικό θώκο του ΠΑΣ:

«Και για τον παίκτη, αλλά και για τον προπονητή είναι δύσκολη η αλλαγή. Υπήρχαν πολλές θέματα φέτος στον ΠΑΣ που δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό το ξεπέταγμα. Η έκτη με τη δωδέκατη θέση βέβαια ήταν κοντά και θα μπορούσες από χαμηλά να βρεθείς πιο ψηλά».

Για τον τελικό του ΟΑΚΑ και το αδύναμο σημείο του Παναθηναϊκού:

«Είναι 50-50 το παιχνίδι άσχετα που θα γίνει στην Αθήνα. Θα κριθεί στη λεπτομέρεια, όποιος θα είναι σε καλύτερη μέρα θα κερδίσει. Και οι δύο το θέλουν πολύ και θα είναι σημαντική αναμέτρηση. Πιστεύω ότι θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Λόγω Θεσσαλονίκης θα είμαι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πλήγμα για τον ΠΑΟΚ αυτές οι απουσίες, αλλά όλοι θα δώσουν την ψυχή τους. Το αδύναμο σημείο για τον Παναθηναϊκό θα είναι η απειρία. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει καλό προπονητή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ έχει πιο ώριμους και έμπειρους παίκτες και έχει κάνει πολλές ανατροπές».

Για το εντυπωσιακό σερί των 74 συνεχόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα:

«Αισθάνομαι ευλογημένος και τυχερός. Και πέρσι και φέτος είχα από τρεις κάρτες... Το σερί είχε ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ και συνεχίστηκε στον ΠΑΣ».

Τέλος για το μέλλον του και αν σκέπτεται να συνεχίσει εκτός συνόρων:

«Φυσικά και το σκέπτομαι. Εκεί νιώθεις το ποδόσφαιρο και μακάρι να μπορέσω να βρεθώ σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα. Βέβαια έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για τρία χρόνια. Θα δούμε, έχει ο Θεός».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: