Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πέτγουεϊ: «Και πάλι ένα κλειστό παιχνίδι»

Πέτγουεϊ: «Και πάλι ένα κλειστό παιχνίδι»Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες θα βρίσκονται κοντά στο σκορ θα είναι το σημερινό του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης προέβλεψε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στην Sportday.

«Αν έχουμε πάλι την ίδια απόδοση με αυτήν που είχαμε σήμερα τη Δευτέρα πιστεύω πως θα δούμε πάλι ένα κλειστό παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Αυτό το γνωρίζουμε κι εμείς αλλά και η Ρεάλ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ενώ το ίδιο θα επιδιώξει και η Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε –αρχικά- ο άσος των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

«Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, ενώ εκείνοι να την τελειώσουν στο τέταρτο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μένει να δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μπρεντ Πέτγουεϊ στη Sportday

-Ποιες ήταν οι σκέψεις σας πριν από το τρίτο παιχνίδι και με το σκορ να είναι 2-0 υπέρ της Ρεάλ;
«Δεν είχαμε κάποιο επιπλέον κίνητρο ή περισσότερη πίεση να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζαμε πως το σημερινό (σ.σ.: προχθεσινό) παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς και το διαχειριστήκαμε σωστά. Ετσι όπως έπρεπε να το διαχειριστούμε. Βγήκαμε στο παρκέ, ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε».

-Ποια αγωνιστικά στοιχεία ήταν εκείνα, που αλλάξατε σε αυτό το τρίτο παιχνίδι σε σχέση με τους αγώνες στη Μαδρίτη και φτάσατε εν τέλει στο 2-1;
«Ημασταν καλύτεροι στην άμυνα. Αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς στη Μαδρίτη παίξαμε καλή άμυνα, αλλά μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Εδώ ήμασταν καλοί από την αρχή, πιο επιθετικοί και βρήκαμε τον ρυθμό μας. Πήραμε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το κρατήσαμε σε όλο σχεδόν το παιχνίδι. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς με αυτόν τον τρόπο παίρναμε όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση».

-Η άμυνα που παίξατε είχε ως αποτέλεσμα οι τρεις σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης (Μπουρούσης, Σλότερ, Μετζρί) να μείνουν άποντοι σε αυτό το τρίτο παιχνίδι. Είχατε κάποιο ειδικό πλάνο για την αντιμετώπισή τους;
«Δεν είχαμε επικεντρωθεί σε αυτούς. Καμιά φορά έτσι εξελίσσεται το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο δουλειά των ψηλών, καθώς όλη η ομάδα βοήθησε στο να μη φτάνει η μπάλα σε αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: