Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Λαμ: «Θα κριθεί από την καρδιά και το πάθος»

Δυνατό παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί από την καρδιά και το πάθος των παικτών περιμένει ο Φίλιπ Λαμ στην πρώτη αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Ρεάλ.

Λαμ: «Θα κριθεί από την καρδιά και το πάθος»
Τελευταία ενημέρωση 22/04/2014, 17:35
Στην καρδιά και το πάθος των ποδοσφαιριστών θα κριθεί η πρώτη αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League, σύμφωνα με τον Φίλιπ Λαμ.

Ο αρχηγός των Βαυαρών, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν το ματς, τόνισε πως δεν ξέρει σε ποια θέση θα αγωνιστεί ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δύο από τις καλύτερες ομάδες σε διεθνές επίπεδο κοντράρονται σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί από την καρδιά και το πάθος. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Χρειαζόμαστε τον Φρανκ Ριμπερί και είμαι βέβαιος ότι θα βρίσκεται σε καλή φόρμα. Βρισκόμαστε εδώ για να νικήσουμε την Ρεάλ Μαδρίτης και να φτάσουμε στον τελικό του Champions League».

Για τη θέση που θα αγωνιστεί: «Δεν μου έχει ξεκαθαριστεί αν θα παίξω στο κέντρο ή αν θα έχω ρόλο μπακ».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν σημαίνει ότι θα είναι πλεονέκτημα για εμάς εάν τελικά δεν αγωνιστεί».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: