Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ποτέ δεν έπεσε ξύλο στην Τούμπα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει στο sport-fm.gr αυτή τη διαπίστωση, με βάση το πιο επίσημο έγγραφο της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!

Ποτέ δεν έπεσε ξύλο στην Τούμπα
***Διάβασα τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μάνταλος. Κι αφού τίποτα απ΄όσα γράφτηκαν δεν διαψεύστηκε, προφανώς θα ισχύει.

***Το διάβασα λοιπόν το φύλλο αγώνα και ομολογώ ότι…εντυπωσιάστηκα. Πολύ απλά, γιατί όπως…αποδεικνύεται στην Τούμπα, τη νύκτα της Μεγάλης Τετάρτης, δεν έπεσε ποτέ ξύλο! Είναι προφανές ότι τα όσα είδαμε από την τηλεόραση, με τις μπουνιές, τις κλοτσιές κι όλα τα…συναφή, δεν ήταν τελικά από αυτό το παιχνίδι! Ήταν από…άλλο.

***Διότι ο κύριος Μάνταλος ήταν σαφής στο φ.α.

«Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις. Σε εκείνο το σημείο και ενώ περιμέναμε εντός αγωνιστικού χώρου να μας επιτραπεί από την αστυνομία να εισέλθουμε στα αποδυτήρια διαπιστώθηκε στη φυσούνα γενική αναταραχή καθώς και παρουσία μεγάλου αριθμού αστυνομικών και άλλων ατόμων. Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατη η προσέγγισή μας στον χώρο των αποδυτηρίων. Τελικά αφού μας ενημέρωσε η αστυνομία για την απομάκρυνση των περιττών ατόμων από τον χώρο της φυσούνας καταφέραμε να εισέλθουμε στα αποδυτήρια».

***Όπως λοιπόν κατηγορηματικά ανέφερε στο πιο επίσημο έγγραφο ενός παιχνιδιού, το φύλλο αγώνα, ο διαιτητής του αγώνα, όχι ξύλο δεν έπεσε, αλλά ούτε καν επεισόδια δεν έγιναν. Μία «γενική αναταραχή» υπήρξε ρε παιδιά. Τίποτα άλλο. Και πολλοί αστυνομικοί μαζί με «άλλα άτομα». Που να ξέρει κι ο Μάνταλος κι οι…λιγοστοί συνεργάτες του, ο Κουκουλάκης, ο Μήτσιος, ο Σωτηρόπουλος, ο Καρατζίκας κι ο Στυλιάρας, ποια ήταν αυτά τα «άλλα άτομα»; Να ήταν άραγε μπράβοι, να ήταν χούλιγκανς του ΠΑΟΚ; Ποιος να ξέρει; «Περιττά» άτομα ήταν, όπως έγραψε κι ο Μάνταλος.

***Άλλωστε, το φ.α. ήταν αποκαλυπτικό και σε άλλο σημείο του: «Εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατη η προσέγγισή μας στον χώρο των αποδυτηρίων», έγραψε ο Μάνταλος. Σα να θέλει να πει, ότι δεν έβλεπε καλά τι γινόταν σε απόσταση δέκα μέτρων.

***Όπως, άλλωστε, ο Μάνταλος, ήταν ακριβής και για τα καπνογόνα που άναψαν και πάρα πολλά από αυτά εκτόξευσαν εντός του αγωνιστικού χώρου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Γράφει λοιπόν στο φ.α. άλλη φορά για «μεγάλο αριθμό» κι άλλη φορά για «δεκάδες». Όχι εκατοντάδες και χιλιάδες, που πιστέψαμε όλοι εμείς οι αφελείς και…στραβοί απ΄όσα βλέπαμε στην τηλεόραση.

***Α, και εννοείται ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από αυτές τις «δεκάδες» των πυρσών, στον αγωνιστικό χώρο πέταξαν «μεγάλο αριθμό» μόνο όταν μπήκε το γκολ του ΠΑΟΚ. Άρα μόνο για να πανηγυρίσουν οι ΠΑΟΚτζήδες πέταξαν καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλα τα άλλα που εμείς είδαμε από την τηλεοπτική μετάδοση να πέφτουν εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν ήταν καπνογόνα. Ήταν κι αυτά από τη φαντασία μας. Όπως το ξύλο μπροστά στη φυσούνα…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: