Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Το σκάνδαλο των δανεικών και το γούρι της Λίβερπουλ!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta κάποια πράγματα περί…δανεικών και…αποκαλύπτει το γούρι της Λίβερπουλ! Να λοιπόν που η Λίβερπουλ είναι τόσο κοντά στο να πάρει πάλι το πρωτάθλημα Αγγλίας μετά από τόσα χρόνια.
Βλέπετε, με τον…Ολυμπιακό έπαιξε στην αρχή της σεζόν (το φιλικό προς τιμήν του Τζέραρντ στο Άνφιλντ), κάτι θα έπαιρνε φέτος!
Να θυμίσω ότι το 2000-01 που είχε παίξει με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, στο τέλος της σεζόν το είχε κατακτήσει.
Και το 2004-05 που είχε παίξει και τότε με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης στο τέλος της σεζόν το είχε κατακτήσει!
Ε, αφού φέτος έπαιξε με τον Ολυμπιακό φιλικό, θα πάρει το πρωτάθλημα!
Μπορούμε, πάντως, να προσέξουμε ότι έτσι όπως εξελίχθηκε η μάχη του τίτλου στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ως ένα μεγάλο βαθμό η Λίβερπουλ είναι μία ανάσα από την κατάκτησή του, χάρη σε ένα δανεικό παίκτη της, τον Μπορίνι, που σημείωσε στο 82’  το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι Τσέλσι-Σάντερλαντ 1-2.
Κι απλά σκέφτομαι τι θα γίνονταν εδώ αν ένα γκολ π.χ. του Διαμαντάκου με τον Εργοτέλη σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η, τον ΠΑΟ έκρινε υπέρ του Ολυμπιακού τη μάχη του τίτλου. Τι θόρυβος θα είχε ξεσηκωθεί για το…σκάνδαλο των δανεικών κλπ, κλπ. Ποιος θα μας…έπιανε!
Παρεμπιπτόντως, κι επειδή κάποιοι θα μιλήσουν για όχι ένα, αλλά πολλούς δανεικούς του Ολυμπιακού: Λίγο νωρίτερα στη σεζόν, ένας άλλος δανεικός της Λίβερπουλ, ο Ασαϊντί, είχε επίσης πετύχει, στο 90’, το νικητήριο γκολ στο Στόουκ-Τσέλσι 3-2…
Δύο γκολ από δανεικούς της Λίβερπουλ εις βάρος της Τσέλσι πιθανότατα θα έχουν «αποφασίσει» για την έκβαση της μάχης του τίτλου στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Σκάνδαλο;…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: