Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Συστάσεις από ΚΑΕ Παναθηναϊκός!!

Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο της ομάδας να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά στην αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ.

Συστάσεις από ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί απόψε την τελευταία του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να μην παρεκτραπεί, αλλά να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών μόνο με τξη φωνή του. Στο μεταξύ τα λίγα εισιτήρια που απέμειναν διατίθενται ήδη από τις 15:30 στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι το εκδοτήριο στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι. Από τις 3.30μ.μ τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (7.30μ.μ) θα διατίθενται στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Επίσης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα επιθυμούσε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την έντονη όσο και δυναμική παρουσία τους στο ΟΑΚΑ.

Απόψε ο Παναθηναϊκός δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα που κρίνει τη συνέχεια της πορείας της ομάδας. Είναι -έτσι κι αλλιώς- ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας σε ό,τι αφορά στη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία κι οφείλουμε όλοι να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Από την πλευρά μας, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας σε ορισμένα σημαντικά πράγματα.

Παρακαλούμε:

-Για την έγκαιρη προσέλευσή του κόσμου στο ΟΑΚΑ προκειμένου ν’ αποφευχθεί συνωστισμός αλλά και να είναι καλύτερη και πιο άνετη η εξυπηρέτηση.

-Για τη συνεργασία του κόσμου με τους υπευθύνους κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Όλα γίνονται για την ασφάλεια των φιλάθλων μας.

-Να βοηθήσουν όλοι ώστε να υπάρχει τάξη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Να κάθεται ο καθένας στη θέση του και να απευθύνεται στους αρμόδιους εφόσον επιθυμεί το οτιδήποτε.

-Να ενισχύει ο κόσμος την ομάδα με φωνή και εκδηλώσεις και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν χρειάζονται ούτε κροτίδες, ούτε λέιζερ, ούτε φωτοβολίδες. Δεν χρειάζεται το οτιδήποτε θα προκαλέσει αναστάτωση και θα παρεμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και στον κόσμο του.

Ας μην το ξεχνά κανείς… Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι όλων μας. Και ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μας.

Πάμε όλοι μαζί για το 2-2 ώστε να πλησιάσουμε στο φάιναλ φορ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: