Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Κρίνεται το αίτημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ!

Σύσκεψη υπό τον υπ. Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και των άλλων εμπλεκόμενων φορέων θα πραγματοποιηθεί αύριο στην οποία θα απαντηθεί και το αίτημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ για περισσότερα εισιτήρια στον τελικό.

Κρίνεται το αίτημα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ
Σε σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο θα αποφασισθεί η τύχη του κοινού αιτήματος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για να λάβουν περισσότερα εισιτήρια για τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το Σάββατο.

Στη σύσκεψη αυτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (15:30) στο υπουργείο, θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε αυτή θα συζητηθούν γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας για τον τελικό του Κυπέλλου και επί τάπητος θα πέσει και το αίτημα των δύο ομάδων.

Το "παρών" αναμένεται να δώσουν οι: υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός, Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου, οι πρόεδροι των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος (πρόεδρος ΟΑΚΑ) και εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ και της ΔΕΑΒ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: