Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τριάρα τίτλου!

Έτοιμος για την κατάκτηση του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος είναι ο ΑΠΟΕΛ, μετά το 3-0 επί της ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ για τον τίτλο.

Τριάρα τίτλου
Ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη νίκησε 3-0 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στο ντέρμπι κορυφής της πέμπτης αγωνιστικής του ομίλου των πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου και την «έπιασε» στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας, όμως υπερτερεί αυτή τη στιγμή στην ισοβάθμια, ενόψει και του μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική των αναμετρήσεων κατάταξης, ήτοι βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όμως οι φιλοξενούμενοι περιμένουν «γκέλες» τους τις επόμενες αγωνιστικές, ενώ αμφότεροι αναμένουν και τα αποτελέσματα της Τετάρτης και, ειδικότερα, αυτό του Απόλλωνα Λεμεσού.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς στο 5΄ με μια κεφαλιά του Μοράις. Η ΑΕΛ πίεσε στη συνέχεια, έχασε κλασικές ευκαιρίες, όμως Μοντέιρο και Ινταμπντελάι δεν σκόραραν και ήρθε ο Σαντίν στο 41΄ να κάνει το 2-0.
Η ποιότητα έπεσε στην επανάληψη για να φτάσουμε στο 82΄, όπου ο Μαντούκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Σέρτζιο, Πιπίνης, Μοράις, Γκόμες, Σαντίν (70΄ Ντε Βινσέντι), Μαντούκα (90΄ Σατσιάς), Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης (78΄ Αλεξάνδρου)

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Ντεντέ, Νικολάου, Γκέντσεφ (46΄ Οχένε) (85΄ Οριόλ), Μπεμπέ, Μοντέιρο, Εντμάρ (67΄ Καλουτζέροβιτς), Ινταμπντελάι
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: