Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ εναντίον 3 ομάδων»

poikilidis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης αναφορικά με τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την μετακίνηση των φιλάθλων στην Αθήνα. Αναφέρθηκα στα τρία μέτωπα που θα έχει να αντιμετωπίσει ο «δικέφαλος» ενώ μίλησε και για το πρόγραμμα της εκδρομής.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας, προσπαθούμε όλοι να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο αλλά και 50.000 εισιτήρια να είχαμε μπορεί να μην έφταναν για αυτόν τον τελικό. Μετά από τόσα χρόνια, ήρθε η ώρα η ομάδα μας να φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ και ελπίζουμε να καταφέρουμε να σηκώσουμε το κύπελλο. Σίγουρα κάποιοι θα στεναχωρηθούν, θα απογοητευτούν αλλά εμείς προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε όσο τον δυνατό καλύτερα γινότανε τον κόσμο μας. Δυστυχώς υπάρχει μια στεναχώρια αλλά τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλη αυτή την τεράστια ζήτηση για ένα εισιτήριο».
Για τον αν μπορούσαν να πάρουν περισσότερα εισιτήρια: «Η αρχική πρόταση της αστυνομίας ήταν για 19.500 εισιτήρια για κάθε ομάδα. Όταν το ακούσαμε αντιδράσαμε τόσο εμείς όσο ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΕΠΟ. Η αστυνομία ήταν ανένδοτη, πιέσαμε όσο μπορούσαμε και φτάσαμε σε αυτό το νούμερο το οποίο ήταν το μέγιστο που μπορούσαμε να πάρουμε».
Για τους κατόχους διαρκείας και αν θα εξυπηρετηθούν όλοι: « Σε έναν τέτοιο αριθμό εισιτηρίων, το ανέφερα και πριν ότι μια μερίδα του κόσμου θα είναι δυσαρεστημένοι. Αυτό που βιώνω αυτές τις μέρες πραγματικά με στεναχωρεί, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο. Θεωρήσαμε ότι η θύρα 4 είναι η θύρα των οργανωμένων οπότε αφήσαμε να την διαχειριστούν οι ίδιοι οι οργανωμένοι».
Για την μετακίνηση των οπαδών: «Θέλω να πω μερικά πράγματα για τους φιλάθλους μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ταξίδι στο οποίο θεωρώ ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες και όχι μία. Πρέπει να καταλαβαίνει ο κόσμος, έχει βαθμό επικινδυνότητας και ο κόσμος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει έξω από το παράθυρο , κασκόλ ομάδας ή να είμαστε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας, γιατί κάτι τέτοιο εγκυμονεί πολλούς κινδύνους».
Αναφορικά με το πρόγραμμα: «Έχουμε σημείο συνάντησης στα διόδια των Μαλγάρων στις 12 το  βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου. Ακριβή ώρα αναχώρησης δεν ξέρω, αυτό θα το αποφασίσει η αστυνομία. Θα είναι μια διαδρομή πολλών ωρών και θα πρέπει να βρίσκονται στις 3 το μεσημέρι, της επόμενης μέρας, στα διόδια των Αιφιδνών, τα οποία είναι τα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα. Εκεί θα μαζευτεί όλος ο όγκος των λεωφορείων, όπου και θα φεύγουν ανά 20 για το γήπεδο ΟΑΚΑ. Καλό θα ήταν και όσοι θα πάνε μεμονωμένα, να αφήσουν τα αυτοκίνητα τους εκεί και να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για την μετάβαση τους στο γήπεδο. Θα ζητήσουμε να υπάρχει αστυνομική δύναμη εκεί, για την προστασία των οχημάτων.
Θα υπάρχουν σίγουρα τρία «μέτωπα». Θα είναι ο κόσμος που θα περιμένει στα διόδια των Αιφιδνών, ο κόσμος που θα πηγαίνει στο γήπεδο με τα λεωφορείο και το τρίτο που είναι και το πιο σημαντικό αλλά ακόμα δεν έχουμε βρει λύση, είναι το θέμα της Ομόνοιας. Εκεί είναι ο πανελλήνιος σύνδεσμος ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει πάρει από την Παρασκευή το πρωί, τα εισιτήρια. Όλη η Αθήνα θα προμηθευτεί από εκεί τα εισιτήρια, η Πελοπόννησος αλλά και τα νησιά που γνωρίζω ότι θα βρεθούν στο γήπεδο, θα βρεθούν εκεί για να πάρουν τα εισιτήρια τους. Το πρόβλημα είναι πως από εκεί θα μεταφερθούν στο γήπεδο. Η αστυνομία είναι κάθετη και αναφέρει ότι θα προβεί σε προσαγωγές αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει όγκος οπαδών στην ομόνοια. Είναι ένα βασικό πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε. Εγώ θα βρίσκομαι στο «μέτωπο» της Ομόνοιας και αν χρειαστεί θα βοηθήσω. Ευελπιστώ να κυλίσουν όλα καλά και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Αλλά ο όγκος των οπαδών θα είναι πολύ μεγάλος και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας».
Για τις τρεις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει: «Ο ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες στο λεκανοπέδιο. Αν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική , ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες της Αττικής και ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μπει ανάμεσα τους  και προσπαθεί να γίνει πρώτος»
Για τα έξτρα εισιτήρια που ζητήθηκαν : «Νομίζω ότι η πρόταση θα πέσει στο κενό, μακάρι να αλλάξει κάτι αλλά το θεωρώ απίθανο.
Τα εισιτήρια θα έρθουν στην ΠΑΕ σήμερα(22/4) αργά το απόγευμα και από αύριο στις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ θα διατίθενται στα εκδοτήρια με 11 ταμεία».
Πηγή: arena-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: