Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Φουλάρει για τους πρώτους!

Στην τελική ευθεία είναι οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με στόπερ και χαφ, ανεξάρτητα τι θα γίνει στις υποθέσεις του Σίλντενφελντ και του Αμπέντ. Ποια τα δεδομένα για τις παραμονές των δύο παικτών.

Φουλάρει για τους πρώτους
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως γράφει η SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο στόχους και ίσως σύντομα να έχουν πέσει, μάλιστα, οι υπογραφές.

Μάλιστα, εκφράζεται η πίστη ότι ο ένας παίκτης θα είναι «παρών» από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας στο τέλος της εβδομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκε χθες για αρκετές ώρες στα γραφεία του συλλόγου και εκείνο που προκύπτει είναι ότι το «τριφύλλι» είναι κοντά στην ανακοίνωση τουλάχιστον της πρώτης του μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος αμυντικός φέρεται να μιλάει με έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο, με έναν από τους δύο να κλείνει άμεσα.

Πρόθεση, πάντως, των «πρασίνων» είναι να κλείσουν και τους δύο μαζί, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και εκείνος με τη σειρά του να «μοντάρει» την ομάδα εν όψει των προκριματικών του Champions League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, αφού δεν είναι στις πρώτες επιλογές και η διαπραγμάτευση γίνεται και με τους ίδιους τους παίκτες, για να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι.

Όσον αφορά τώρα τους Σίλντενφελντ και Αμπέντ, θα γίνει νέα κουβέντα με τους συλλόγους τους για να καταφέρουν να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό.

Για την υπόθεση του Κροάτη υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα μετά τη συνάντηση που είχε ο μάνατζέρ του με τους παράγοντες της Σπαρτάκ Μόσχας επί ρωσικού εδάφους, με τους Ρώσους να παρουσιάζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον διεθνή στόπερ εκ νέου με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη την ερχόμενη Παρασκευή ώστε να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο.

Εν τω μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα προγραμματίστηκε ραντεβού της διοίκησης της Νιούκαστλ με την πλευρά του Αμπέντ για να συζητήσουν την πιθανότητα να λύσουν τη συνεργασία τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: το ένα θέλει τον Αλγερινό χαφ να φεύγει ξανά δανεικός από την βρετανική ομάδα ή να παραχωρείται ως ελεύθερος, αλλά με την διατήρηση ενός υψηλού ποσοστού μεταπώλησης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: