Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Κλείνει ένα-ένα τα «μέτωπα»!

Εν αναμονή νέων ανακοινώσεων είναι στον Ολυμπιακό, με την μεταγραφή του Κασάμι να τελειώνει άμεσα. Φήμες ότι… ακολουθεί ο Τοϊβόνεν, αν και παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Φινμπόγκασον.

Κλείνει ένα-ένα τα «μέτωπα»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Μίνο Ραϊόλα να βρίσκεται στην Ελλάδα και να συζητά τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πειραιώτες.

Από ό,τι φαίνεται η πλευρά του Ελβετού χαφ τα βρήκε με τη Φούλαμ για τη λύση της συνεργασίας του και όλα δείχνουν ότι σύντομα ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ωστόσο, ο γνωστός μάνατζερ δεν φέρεται να μίλησε μόνο για τον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή αλλά και για τον Όλα Τοϊβόνεν, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί και φέρεται να έχει προτείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σε αυτή την υπόθεση δεν έχει παρατηρηθεί κάποια εξέλιξη, αφού πρώτος στόχος (παρά τις όποιες δυσκολίες) παραμένει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να «παλεύουν» πλέον με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αφού οι Ισπανοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να κάνουν δικό τους τον Ισλανδό φορ και έχουν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του.

Από εκεί και πέρα, ένας άλλος παίκτης που εξετάζεται για την επίθεση είναι ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, στον οποίο η Μαρσέιγ θα βάλει «πωλητήριο» από τη στιγμή που ο Γάλλος άσος δεν θέλει να φύγει και σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος.

Τέλος, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ραϊόλα φέρεται να έχει προτείνει ακόμη έναν παίκτη στον Ολυμπιακό, με τη λίστα για την επίθεση να μεγαλώνει συνέχεια όσο περνούν οι μέρες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: