Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Στεφανίδης για όλους!!

28892_main
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης. Μίλησε για την αυριανή (25/06) Γενική Συνέλευση και ανέφερε ότι όσα πρέπει θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή. Τόνισε πως η ομάδα θα προχωρήσει για την Β’ εθνική και πως δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παραίτηση Ψηφίδη, λέγοντας πως ήδη έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ενώ έδωσε βάρος στην συζήτηση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο θα αποτελέσει απ’ ότι φαίνεται… οδηγό για τη νέα σεζόν. Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, διέψευσε τα περί «Ελληνικού Χρυσού».
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πάνος Στεφανίδης:
Για την αυριανή Γενική Συνέλευση: “Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει επαναληπτική συνέλευση. Αύριο (35/06) το τελειώνουμε. Τρέχουμε τόσα πράγματα δύο μήνες, πρέπει να ολοκληρώσουμε. Δεν υπάρχει νόημα να παίρνουμε παρατάσεις και επαναλήψεις”.
Για το θέμα της Γ’ εθνικής: “Δεν μ’ ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα θέματα. Όσοι ενδιαφέρονται για άλλα θέματα, Γ΄ εθνική και οτιδήποτε άλλο, ας πάρουν την ομάδα στην Γ’ εθνική ή την άλλη ομάδα της οποίας έχουν βρει το ΑΦΜ και θα τα πούμε στο Χαριλάου. Πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν μπορεί να υπάρχει στασιμότητα και να μην μπορούμε να πάρουμε πέντε υπογραφές, επειδή μας ρωτάνε αν θα παίξουμε στην Β’ ή στην Γ’ εθνική. Θα σας ανακοινώσουμε πέντε πραγματάκια και ή μας θέλετε ή όχι. Αν πάμε σαν διοίκηση, θα πάμε στην Β’ εθνική. Δεν μπορεί στην ΚΜΑ να συζητάμε για την Γ’ εθνική ή την διάλυση του σωματείου. Το έβαλαν σαν θέμα, αλλά δεν μπορεί να συζητηθεί. Πρέπει να στηριχτεί η διοίκηση. Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ψηφίδη. Εγώ δεν χρωστάω τίποτα, εκεί που είμαι. Ούτε που έχω δημιουργήσει χρέη, ούτε τίποτα. Είμαι εδώ, όμως, γιατί πιστεύω στην προσπάθεια, πιστεύω στην Β’ εθνική και πιστεύω πως θα τερματίσουμε και για την άνοδο. Πρέπει να τελειώνουμε”.
Για το αν είναι σίγουρος πως ο Άρης μπορεί να παίξει στην Β’ εθνική: “Εγώ δε νομίζω πως ο Άρης μπορεί να διαλυθεί για το συγκεκριμένο ποσό. Όσοι τώρα δεν πιστεύουν, υπάρχουν πολλές ομάδες στην Γ’ εθνική να υποστηρίξουν και ομάδες από την Β’, που δίνουν το ΑΦΜ τους. Ας πάνε να τις πάρουν από τώρα και θα παίξουμε αντίπαλοι στο Χαριλάου”.
Για το είναι αλήθεια πως ο Γιάννης Ψηφίδης είχε επαφή με άλλη ομάδα για το ΑΦΜ: “Έτσι μας ενημερώσανε, είναι αλήθεια και φάνηκε και από  την ανακοίνωση του. Έχει και αλλαγή ΑΦΜ το 106ια, αλλά κρατάς το όνομα, το γήπεδο και τα πάντα. Σ’ όλες τις άλλες διαδικασίες το χάνεις και το Νέο Ρύσιο και τα δικαιώματα σου να παίζει εκεί που αρμόζει στην ομάδα”.
Για την ανακοίνωση διάψευσης που έβγαλε ο Ελληνικός Χρυσός: ” Μπορεί να τα δει αυτά η εταιρεία και όλοι αυτοί που λένε πως έχουμε κλείσει 3.000.000 – 4.000.000 ευρώ και γράφανε και ποσά. Έχω κάνει δημόσια τοποθέτηση; Γιατί χρεώνεται σε εμένα; Εμένα με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι σε μια εκπομπή ειπώθηκε πως έκλεισα 2.800.000 ευρώ και μπράβο μου. Ακούγονται πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ, γιατί αν αρχίσω να μαζεύω δημοσιεύματα, που γράφουν… μπαρούφες θα γράφαμε βιβλίο”.
Για το αν αποτελεί βάση το τηλεοπτικό συμβόλαιο: “Είναι μια βάση.  Όταν, όμως, στην συνέντευξη Τύπου είπαμε πως δεν δεχόμαστε τα 300.000 ευρώ κάποιοι μας χλευάσανε. Είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι θα μας χλευάζανε αν τα δεχόμασταν και θα λέγανε γιατί δεν παλέψαμε για παραπάνω”.
Για το αν υπάρχουν εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο γήπεδο: “Ότι υπάρχει θα ανακοινωθεί. Δεν χρειάζεται να βγαίνει κάτι προς τα έξω νωρίτερα”.
Για το γεγονός πως θα μιλήσει και ο Γαλανός: “Ας μιλήσει, Αρειανός δεν είναι; Όλα τ’ άλλα είναι θέματα για διοικήσεις άλλων ομάδων, που δεν είναι Άρης. Εμείς συνεχίζουμε για Β’ εθνική. Αρκεί να μπορέσουμε να δουλέψουμε πιο άνετα”.
Για τον αντικαταστάτη του Ψηφίδη: “Είναι κάποιος άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη και δεν έχει μπλέξει στην ποδοσφαιρική ομάδα στο παρελθόν. Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, που παραιτήθηκε ο Ψηφίδης. Λένε δέχθηκε άλλο ένα πλήγμα η διοίκηση Στεφανίδη, χωρίς να βλέπουν αν δέχθηκε πλήγμα ο Άρης. Να μην ανησυχούν, έχουμε αντικαταστάτη. Δεν θα τον πω, γιατί θα τον πιάσουν και θα του λένε ένα σωρό πράγματα. Θα το ανακοινώσουμε στην συνέλευση”.
Για το αν ήταν αναμενόμενη η παραίτηση Ψηφίδη: “Δεν ήταν έκπληξη. Ήταν αναμενόμενο, αλλά δεν τον εξανάγκασα. Αν δεν το έκανε, θα το συζητούσαμε για να το κάνει. Δεν γίνεται σ’ ένα διοικητικό συμβούλιο να διαφωνεί ο ένας με τους πέντε; Έγινε αντιληπτό πως δεν συμπίπτουν οι απόψεις μας. Με τ’ άλλα μέλη είμαστε μια χαρά”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: