Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Καρνέζης: «Δεν φοβόμαστε»

Την αποφασιστικότητα της Ελλάδας μετάφερε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού ο Ορέστης Καρνέζης τονίζοντας «είμαστε όλοι αισιόδοξοι για την πρόκριση».

Καρνέζης: «Δεν φοβόμαστε»
Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και μετά το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκε ο Ορέστης Καρνέζης στην συνέντευξη τύπου για το ματς.

Ο τερματοφύλακας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε πως: «Ευελπιστούμε να κερδίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι. Δεν φοβόμαστε κάτι. Θεωρούμε ότι ο καθένας πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένος και να έχουμε όλοι μαζί μια καλή ομαδική προσπάθεια».

Όσον αφορά τους «επικίνδυνους» παίκτης της Ακτής Ελεφαντοστού ο Έλληνας πορτιέρο σχολίασε: «Είμαστε σε ένα Μουντιάλ, που είναι οι καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Είτε παίζουμε με την πιο μεγάλη είτε με την πιο μικρή ομάδα, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Ανεξαρτήτως παικτών», ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Το μυστικό είναι η συνολική προσπάθεια. Είναι σπουδαίο και τιμή για όλους μας. Όλοι κερδίζουμε και έτσι κι εγώ όπως και τα άλλα παιδιά, θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: