Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Ποιος θα το περίμενε…!

Κόστα Ρίκα και Αγγλία αναμετρώνται στο τελευταίο τους παιχνίδι για τον τέταρτο όμιλο, με την ομάδα του Τζόελ Κάμπελ να έχει προκριθεί ήδη και τα «τρία λιοντάρια» να έχουν πει «αντίο» στη διοργάνωση!

Ποιος θα το περίμενε…
Πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα περίμενε κανείς πως η αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Αγγλία για την τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου, θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για τα «τρία λιοντάρια» που θα είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, ενώ για την ομάδα του Τζόελ Κάμπελ θα ήταν το αποχαιρετιστήριό της παιχνίδι στη Βραζιλία. Κι όμως! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ρόι Χότζον έχει πει ήδη «αντίο» στο θεσμό, με την ομάδα του Πίντο να θέλει ένα βαθμό για να «κλειδώσει» την πρωτιά στο γκρουπ. Μπορεί να το κάνει, επίσης, αν το άλλο ματς (Ιταλία-Ουρουγουάη) έρθει ισόπαλο ή αν ο νικητής του δεν έχει καλύτερη διαφορά από την ίδια.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί ξανά αντιμέτωπες στην ιστορία τους, με τους προπονητές τους να έχουν προαναγγείλει αρκετές αλλαγές στις αρχικές ενδεκάδες. Από τη μία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο, πιθανώς να προφυλάξει κάποιους παίκτες για να τους έχει «φρέσκους» στη φάση των «16», ανάμεσά τους και τον Τζόελ Κάμπελ. Από την άλλη, αρκετές αλλαγές αναμένονται και στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ρόι Χότζον, ο οποίος θα ήθελε η εθνική ομάδα της Αγγλίας να αποχαιρετήσει με νίκη τη διοργάνωση. Αναμένεται μόνο οι Κέιχιλ και Στάριτζ να παραμείνουν στο βασικό σχήμα από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Πιθανές συνθέσεις:

Κόστα Ρίκα (Πίντο): Νάβας, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Ουμανά, Ντίας, Γκαμπόα, Τεχέδα, Ρουίς, Μπόρχες, Μπολάνιος, Κάμπελ.

Αγγλία (Χότζον): Φόστερ, Κέιχιλ, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Σο, Γουίλσιρ, Μίλνερ, Λάμπαρντ, Λαλάνα, Μπάρκλεϊ, Στάριτζ.

Διαιτητής: Τζαμέλ Χαμουιντί (Αλγερία).

Βαθμολογία

1. Κόστα Ρίκα 6 (4-1)
2. Ιταλία 3 (2-2)
3. Ουρουγουάη 3 (3-4)
4. Αγγλία 0 (2-4) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: