Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Βόμβα» με… δεκάρι!

Για μεταγραφή που «θα προκαλέσει πάταγο» κινείται ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι συνεργάτες του στην κρητική ΠΑΕ.

«Βόμβα» με… δεκάρι
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλο από τον ΟΦΗ, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να έχουν απομείνει τα τυπικά.

Από εκεί και πέρα, οι Ηρακλειώτες κινούνται για την μεταγραφή ενός «δεκαριού» και όπως έχει διαρρεύσει από τη διοίκηση του συλλόγου θα πρόκειται για όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, όπως όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κινείται με άκρα μυστικότητα, δεν λέει λεπτομέρειες ούτε σε στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ, ακριβώς επειδή πρόκειται για εξαιρετική και συνάμα δύσκολη περίπτωση που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Τζενάρο Γκατούζο επιδιώκει να φέρει κάποιους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Ιγκνάσιο Βαρέλα με τον οποίο φέρεται να έχει μιλήσει ήδη μαζί του για να φέρει τον αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού (από την Παλέρμο) ο Ουρουγουανός εξτρέμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: