Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Λισγάρας, ο επόμενος…!!

Μετά τον Μανόλη Παπαστεριανό, η Skoda Ξάνθη συμφώνησε και με τον πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης Χρήστο Λισγάρα και σύντομα θα ανακοινωθούν και οι δύο μεταγραφές από τους Ακρίτες.

Λισγάρας, ο επόμενος…
Παρότι η Skoda Ξάνθη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση κάποιους ποδοσφαιριστή, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Μανόλη Παπαστεριανού και χθες τα βρήκε σε όλα με τον Χρήστο Λισγάρα που διεκδικούσε και ο Πανθρακικός.

Ο 28χρονος στόπερ την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να δείξει τις ικανότητές του στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τις προηγούμενες σεζόν είχε γεμάτες σεζόν με τον Λεβαδειακό και στην ακριτική ομάδα εκτιμά ότι θα καταφέρει να κάνει… restart στην καριέρα του.

Πλέον η Ξάνθη κινείται για τον Χρήστο Τζάνη, ο οποίος δεν τα έχει βρει με τον Πανθρακικό για την ανανέωση του συμβολαίου και η Skoda φαίνεται πως τον καλύπτει απόλυτα.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι η ακριτική ΠΑΕ θα περιφρονήσει εντελώς την ξένη αγορά. Τόσο ο υπεύθυνος σκάουτινγκ το συλλόγου, Κώστας Κωνσταντινίδης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις. Φροντίζουν, όμως, στην Ξάνθη να μη διαρρεύσει το παραμικρό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: