Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Τα βρήκαν Μονακό-Ρεάλ για Φαλκάο»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ρανταμέλ Φαλκάο την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το «beIN» να τονίζει ότι οι Ισπανοί έχουν συμφωνήσει με τον Κολομβιανό φορ.

«Τα βρήκαν Μονακό-Ρεάλ για Φαλκάο»
Την προηγούμενη εβδομάδα η ισπανική εφημερίδα «AS» αποκάλυψε τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ρανταμέλ Φαλκάο για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα το γαλλικό «BeIN Sports» τονίζει ότι ο Κολομβιανός επιθετικός έχει συμφωνήσει να παίξει στον ισπανικό σύλλογο από φέτος το καλοκαίρι, αλλά η ανακοίνωση της μεταγραφής του θα γίνει μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Αυτή την περίοδο ο διεθνής άσος είναι στο Μαϊάμι για διακοπές με την οικογένειά του και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη Μονακό, μόλις έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ σε Γαλλία και Ισπανία τονίζουν ότι ο «τίγρης» έχει μιλήσει με τον μάνατζέρ του, Χόρχε Μέντες, και του έχει εκμυστηρευτεί ότι είναι όνειρό του να παίξει με τη φανέλα της «βασίλισσας της Ευρώπης» και είναι η μόνη ομάδα που περιμένει αν ακούσει προτάσεις αυτή την περίοδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: