Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η απαίτηση του Γκατούζο για να 'ρθει Ελλάδα!!

Ο Ιταλός τεχνικός έθεσε έναν πολύ συγκεκριμένο όρο πριν υπογράψει στον ΟΦΗ. Δεν είναι και κανένα... κορόιδο ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν. Διαβάστε το ρεπορτάζ στον sportdog! Ο sportdog... γυρίζει και μαθαίνει διάφορα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πριν από λίγες ημέρες έμαθε ένα ωραίο παρασκήνιο για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζενάρο Γκατούζο πριν από περίπου έναν μήνα με τον ΟΦΗ.
Ο Ιταλός, όπως σας είχαμε γράψει και τότε, φυσικά έψαξε και ρώτησε γνωστούς και φίλους τόσο για την ομάδα όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα και το πρώτο πράγμα που κατάλαβε, ήταν πως στην Ελλάδα υπάρχει... πρόβλημα ρευστότητας και μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές.
Ο Γκατούζο όμως από τις πρώτες συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να υπάρξει πρόβλημα με τα χρήματά του και κυρίως με την αμοιβή των συνεργατών του.
Για αυτό όπως αναφέρει η στήλη «sportdog penalty», ο Γκατούζο έκανε μία... μαγκιά, που τα τελευταία χρόνια συνηθίζει από αρκετούς ξένους που έρχονται στο πρωτάθλημά μας.
Τι έκανε ο πρώην άσος της Μίλάν; Στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Κρητικούς, έβαλε ως «εγγύηση» για να έρθει στον ΟΦΗ πως θα πληρώνονται (μαζί με το τιμ του) από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.
Στα... σίγουρα χρήματα δηλαδή, σιγά μην το διακινδύνευε κιόλας με τόσα που άκουσε!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: