Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Μπορείτε ρε μάγκες!!

«Ντου από Παντού» για τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (23:00, ΝΕΡΙΤ). Κι όμως, μπορούμε!Γιατί να μην πάρει η εθνική μας την πρόκριση τελικά; Μήπως έχει παίξει καμία εκτυφλωτική μπαλάρα η Ακτή και δεν το ξέρουμε; Όχι, δεν έχει παίξει. Μέτρια είναι μέχρι τώρα. Με το ζόρι κέρδισε την Ιαπωνία, έχασε από την Κολομβία.

Το... μισό – μηδέν
Ούτε, βέβαια, η εθνική Ελλάδας πετάει στο μουντιάλ, όμως ένα παιχνίδι είναι. Ένα 90λεπτο. Δύσκολο είναι να γίνει το... μισό – μηδέν και να πάμε εμείς στους «16»;

Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές
Όχι, δεν είναι δύσκολο. Ποδόσφαιρο είναι αυτό και όλα γίνονται. Και ειδικά όταν οι διαφορές μεταξύ δυο ομάδων δεν είναι τεράστιες.

Λάου – λάου
Η Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί να παίξει για δυο αποτελέσματα κι αυτό είναι σίγουρα ένα αβαντάζ γι’ αυτήν. Η εθνική μας, όμως, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ανοιχθεί για να κυνηγήσει από την αρχή ένα γκολ. Θα το κάνει λάου – λάου. Στα μουλωχτά θα πάει. Όπως έχει γίνει κι άλλες φορές.

Άλλο Γερμανία και Ολλανδία, άλλο Ακτή
Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω ότι είμαι αισιόδοξος, όμως δεν είμαι και απαισιόδοξος. Να παίζαμε με καμία Γερμανία ή Ολλανδία και Βραζιλία, να έλεγα ότι είναι από δύσκολο ως απίθανο να κερδίσουμε. Η Ακτή, όμως, δεν είναι ότι έχει κάνει μέχρι τώρα τίποτα σπουδαίο.

Με μαγκιά
Αν η εθνική βγάλει μαγκιά στο παιχνίδι της, όλα γίνονται. Και, βέβαια, να μην επαναληφθούν λάθη όπως αυτό με την αποβολή του Κατσουράνη. Ούτε φυσικά να κλωτσάμε ευκαιρίες όπως έχει γίνει στα δυο προηγούμενα ματς.

Πάρτυ σε όλη την Ελλάδα
Ένα γκολάκι είναι, λοιπόν. Ένα γκολάκι ψάχνουμε, ρε παιδιά. Γιατί να μην το βρούμε και να στηθεί πάρτυ σε όλη την Ελλάδα αύριο μετά τα μεσάνυχτα;Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: