Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τι «παραίτησε» τον Ψηφίδη!

Με αιχμές για τον ρόλο κάποιων θεσμικών φορέων του Άρη και τη συνεργασία που είχε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη αποχώρησε ο Γιάννης Ψηφίδης από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ.

Τι «παραίτησε» τον Ψηφίδη
Μόλις δύο μέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση της «ΚΜΑ» ο Γιάννης Ψηφίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο των θεσμικών φορέων του Αρη και την ελλιπή ενημέρωση του κόσμου.

Επίσης, πράττει το ίδιο και για τη συνεργασία που είχε με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, λέγοντας ότι έχουν οριστικά εκλείψει οι προϋποθέσεις που επέβαλαν τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο.

Εκείνο που προκύπτει από τη συγκεκριμένη κίνηση του κ. Ψηφίδη είναι πως ήρθε σε ρήξη με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. εξαιτίας του ΑΦΜ, αφού ο ίδιος είναι υπέρμαχος αυτής της λύσης και μάλιστα όπως τον κατηγορούν, έκανε και επαφή με τον Εθνικό Γαζώρου δίχως να έχει καμία τέτοια εξουσιοδότηση.

Μάλιστα, αυτή ήταν η αφορμή για να υποβάλει την παραίτησή του, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είχε ενημέρωση για τις κινήσεις του Στεφανίδη κυρίως στο θέμα της «Ελληνικός Χρυσός» και αφετέρου δεν τηρήθηκε τίποτα από αυτά που είχε συζητήσει με τον νυν πρόεδρο του Αρη πριν δεχθεί να είναι αυτός που θα πάρει το βάρος της υπογραφής.

Ενδεικτική είναι η φράση που χρησιμοποιεί στην επιστολή λέγοντας ότι: «Εχουν ανοίξει οι πύλες της κολάσεως και ο Αρης οδηγείται σε δρόμο χωρίς επιστροφή».

Από εκεί και πέρα, στον Άρη ψάχνουν τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Ψηφίδη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ και ίσως αυτό να ανακοινωθεί στην αυριανή γενική συνέλευση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: