Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Σκέψεις για Σαμαρά κορυφή, Λάζαρο αριστερά!!

Σε σχήμα με τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά στην επίθεση και τον Σαμαρά στην κορυφή προσανατολίζεται ο Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Σκέψεις για Σαμαρά κορυφή, Λάζαρο αριστερά
Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με την Ακτή Ελεφαντοστού, που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν υπήρξε κάποια ξεκάθαρη δοκιμή από τον Φερνάντο Σάντος, ωστόσο φαίνεται να καταλήγει σε σχήμα με τον Χριστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Σαμαρά στην κορυφή. Ενώ τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη θα πάρει ο Καραγκούνης.

Ένα πιθανό σχήμα είναι το εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καρνέζης, αριστερά στην άμυνα ο Χολέβας, δεξιά ο Τοροσίδης, το δίδυμο των στόπερ θα αποτελέσουν οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς,. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Καραγκούνης, Κονέ με τον Μανιάτη σε ρόλο εξαριού.

Αριστερά στην επίθεση ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Σαμαράς. Σε περίπτωση που ο Σαμαράς προτιμηθεί για το αριστερό άκρο, ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει τελικά στον πάγκο και θα γίνει μάχη για μια θέση (στην κορυφή) από τους Μήτρογλου, Γκέκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: