Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Γκμοχ: «Μπορεί να νικήσει η Ελλάδα»

Ο Γιατσεκ Γκμοχ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πολωνίας εξέφρασε την άποψη πως η Εθνική μας ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Γκμοχ: «Μπορεί να νικήσει η Ελλάδα»
Την πίστη ότι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να πάρει την νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού εξέφρασε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

«Η Ελλάδα μπορεί να έπαιξε άσχημα όμως πιστέψτε με, θέλει τη νίκη. Το ματς θα είναι ενδιαφέρον γιατί παλεύουν και οι δυο ομάδες για την πρόκριση. Οι Έλληνες μπορούν να παίξουν σωστά το παιχνίδι του ρυθμού. Ο Φερνάντο Σάντος έχει παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το αποτέλεσμα. Έχουν συμμετάσχει σε αρκετά Μουντιάλ και γνωρίζουν τον τρόπο», τόνισε στην ιστοσελίδα της πολωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο Γκμοχ, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ιαπωνία επεσήμανε ότι το μόνο θετικό ήταν η μαχητικότητα που έδειξαν οι διεθνείς μας και πρόσθεσε για τον αποψινό αγώνα:

«Τα στημένα είναι το… κλειδί. Σίγουρα έχουν προπονηθεί πολλές φορές σε αυτά, έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους και λογικά από τα στημένα θα δημιουργήσουν ευκαιρίες. Θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν, το θέμα είναι αν θα τους δοθεί αυτή η ευκαιρία», τόνισε και συνέχισε…

«Αν οι Έλληνες δεν δεχθούν γκολ νωρίς, θα φτάσουν στον στόχο τους. Μια ευκαιρία τους αρκεί. Η Ακτή Ελεφαντοστού παίζει επιθετικά και έτσι θα υπάρχουν κενά στην άμυνά της για να χτυπήσει η Ελλάδα. Στόχος των παικτών του Σάντος ήταν να έχουν μια καλή παρουσία, αν προκριθούν όμως; Έχουν κάποιες πιθανότητες», κατέληξε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: