Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Υπογράφει ο Γκολάσα, τον ακολουθούν άλλοι δύο!

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ είναι ο Γκολάσα. Την ίδια ώρα, ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Φορτούνη και σήμερα ίσως υπάρξουν εξελίξεις για τον Αθανασιάδη.

Υπογράφει ο Γκολάσα, τον ακολουθούν άλλοι δύο
Μετά τον Ράζβαν Ρατς ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και δεν είναι άλλη από εκείνη του Εγιάλ Γκολάσα.

Ο Ισραηλινός χαφ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια η πλευρά του παίκτη συζήτησε με τη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία τους.

Εκτός απροόπτου οι υπογραφές θα πέσουν σήμερα, με τον 22χρονο παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Εν τω μεταξύ, εξέλιξη παρουσιάστηκε χθες για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη που είχε απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς.

Η Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε προετοιμασία και ο προπονητής του ανέφερε στον Ελληνα διεθνή ότι δεν υπολογίζεται και πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Κάπως έτσι ο διεθνής χαφ θα ψάξει γι' άλλη ομάδα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και σύντομα θα φανεί αν είναι αμοιβαία η διάθεση για συνεργασία.

Τέλος, εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Στέφανος Αθανασιάδης για να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι τόσο μεγάλη και για αυτό υπάρχει η εκτίμηση ότι με λίγη καλή διάθεση τελικά ο διεθνής επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, με βελτιωμένες τις ετήσιες απολαβές του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: