Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Μεγάλη εμπειρία για τους μικρούς»

Soccer - UEFA European Under 21 Championship 2013 - Group A - England v Italy - Bloomfield Stadium
Ο Τζόρνταν Χέντερσον, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ασχέτως τη κακή πορεία που διένυσε η ομάδα της εθνικής Αγγλίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές, κυρίως οι νεαροί, να το θυμούνται σαν μία μεγάλη εμπειρία.
«Είναι δύσκολη στιγμή. Έχουμε απογοητεύσει την Αγγλία και όλοι αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Ναι μεν δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλό, όμως δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός πως έρχονται από πίσω νεαροί παίκτες για να προσφέρουν στην εθνική ομάδα. Παίξαμε δίχως φόβο και στα δυο ματς και μακάρι τα επόμενα χρόνια να φτάσουμε σε μεγάλες χαρές και επιτυχίες.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη διοργάνωση από το Μουντιάλ. Είναι απίστευτη εμπειρία και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και την πορεία, πάντα πρέπει να μαθαίνεις και να κρατάς τα θετικά. Είμαι σίγουρος πως οι νεαροί διεθνείς θα μάθουν από τη φετινή κατάσταση και θα εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: