Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ»

simos-daniilidis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δήμαρχος Νεάπολης και Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης για το γεγονός ότι κατατέθηκε η τροπολογία των μακροχρόνιων μισθώσεων εκτάσεων που ανήκουν στους Δήμους.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Εμείς το είχαμε κρυφό ακόμα αλλά εσείς μας προλάβατε. Όλες αυτές τις εβδομάδες και εγώ και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, μυστικά και αθόρυβα κάναμε συναντήσεις με όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, τους υπουργούς και στο προεδρείο της Βουλής. Ετοιμάσαμε το έδαφος με την τροπολογία, η οποία δεν είναι φωτογραφική και για αυτό πιστεύω ότι θα περάσει εύκολα από την Βουλή. Καταφέραμε αυτή η πρόταση να γίνει απαίτηση και το 325 δήμων της χώρας. Δεν είναι χάρη για κανέναν, είναι για όλους και δεν είναι μόνο για αθλητικές επενδύσεις. Αλλά ανοίγει διάπλατα ο δρόμος και για τον ΠΑΟΚ και τις εγκαταστάσεις που θέλει να κάνει στην Θέρμη».
Για το πότε αναμένεται να ψηφιστεί: « Αν δεν δημιουργηθεί κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα, αν όχι την επόμενη βδομάδα, την παρεπόμενη θα έχει ψηφιστεί. Μέχρι τέλη Ιουνίου δηλαδή περιμένουμε να έχει ψιφιστεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: