Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Υπογράφουν Γκολάσα-Ρατς!

GOLASA PAOK
Οι Εγιάλ Γκολάσα και Ράζβαν Ρατς θα υπογράψουν σήμερα (Τρίτη) 24/6 και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόκτησή τους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα διαδικαστικά τελείωσαν και τα συμβόλαιά τους είναι έτοιμα.
Αμφότεροι θα υπογράψουν διετή συμβόλαια, με αποδοχές οι οποίες μαζί με τα μπόνους ετησίως δεν θα υπερβαίνουν τις 300.000 ευρώ. Ο Γκολάσα ξεναγήθηκε χθες Δευτέρα (23/06),  στο γήπεδο της Τούμπας και στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει πλήρως έναν τραυματισμό, που τον ταλαιπώρησε αρκετά κατά την περσινή σεζόν.
Η αιτία της καθυστέρησης στις υπογραφές του Ρατς, ήταν επιλογή του ίδιου του Ρουμάνου αριστερού μπακ. Ο Ρατς μετά τη προφορική συμφωνία προτίμησε να αξιοποιήσει τον χρόνο αναμονής για την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών λεπτομερειών κάνοντας οικογενειακές διακοπές.
Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις και σε επιλεγμένους στόχους στις θέσεις του στόπερ και του επιθετικού και αναμένει απαντήσεις σύντομα, με την ελπίδα ότι μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία θα έχει ολοκληρωθεί η βασική τετράδα  των μεταγραφών.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: