Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«Ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής»!

poikilidis
Ολοκληρώθηκε  στα γραφεία της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς  η συνέντευξη Τύπου του τουρνουά που θα γίνει την Τρίτη (24/06) προς τιμήν του Παναγιώτη Ποικιλίδη.
Εκεί, έγινε εκτενής αναφορά σε όλες τις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον. Στην εκδήλωση βρέθηκαν η Ολυμπιονίκης του στίβου και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού στην Περιφέρεια Βασίλης Ανατολίτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς, Κώστας Ζώης, ο πρόεδρος του Παλαλιακού Γιάννης Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι των βετεράνων του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Φιλώτας Πέλλιος και Κώστας Βιόπουλος, ο εκπρόσωπος του δήμου Καλαμαριάς Γιώργος Τελλίδης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηιωαννίδης.
Παράλληλα, ο 15χρονος γιος του Παναγιώτη Ποικιλίδη, Αλέξανδρος, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε ξεχωριστά στο πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Στέφανο Σαράτση.
Η Βούλα Πατουλίδου τόνισε μεταξύ άλλων ότι: “Ο Παναγιώτης εκτός από πυροσβέστης, ήταν και πυροσβέστης ήθους. Πάντα λειτουργούσε υπέρ του συνόλου. Πάνω απ’ όλα ήταν φίλος. Ο γιος μου είναι στην ίδια ηλικία με τον δικό του. Όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην οικογένειά του”. 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς, Κώστας Ζώης, από την πλευρά του είπε: “Διετέλεσε και πρόεδρος στην Ένωση και γενικώς ήταν από τους συνειδητοποιημένος Πόντιους που συμμετείχε στα κοινά”.
Ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, δήλωσε: “Ήταν ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής. Δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι στην συμμετοχή μας στο τουρνουά”.
Ο ομόλογός των Παλαιμάχων του Απόλλωνα, Κώστας Βιόπουλος, σχολίασε: “Για εμάς ήταν ο Ολυμπιονίκης μας. Τον είχαμε πάντα ψηλά και ακόμη τον έχουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: