Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τον κάνει… χρυσό τον Σουάρες!!

Μία άκρως δελεαστική πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Λουίς Σουάρες για να κάνει τον Ουρουγουανό φορ να απαντήσει θετικά στην επικείμενη πρότασή της.

Τον κάνει… χρυσό τον Σουάρες
Σε «διπλό ταμπλό» φαίνεται ότι παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης για να ενισχύσει όσο το δυνατόν καλύτερη την επιθετική της γραμμή εν όψει της νέας χρονιάς.

Εκτός από τον Ρανταμέλ Φαλκάο με τον οποίο φέρεται να έχει προφορική συμφωνία, η «βασίλισσα της Ευρώπης» ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Λουίς Σουάρες που θα είναι αδύνατο να αντισταθεί για να αφήσει τη Λίβερπουλ για να παίξει στην Premier League.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Mirror» υποστηρίζει ότι ο ισπανικός σύλλογος θα προσφέρει εβδομαδιαίως 438.030 στον διεθνή άσο, ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα του:

«Ο Λουίς δεν έχει να αποδείξει τίποτα πλέον στην Αγγλία. Θα έλεγα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρει μεταγραφή για την Ισπανία. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για τη μία ομάδα ή την άλλη (Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα). Δεν πρέπει, όμως, να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα από σεβασμό στη Λίβερπουλ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: