Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αισιόδοξος ο Γιέπες για το Μουντιάλ!

O Μάριο Αλμπέρτο Γιέπες στις δηλώσεις του εξέφρασε την άποψη ότι η Κολομβία μπορεί να έχει μια καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014 της Βραζιλίας.

«Πηγαίνει καλά, έτσι ώστε να βρεθεί το υψηλότερο επίπεδο της ομάδας», είπε αρχικά ο αρχηγός της πρώτης αντιπάλου της Εθνικής στο Μουντιάλ της «χώρας του καφέ» και πρόσθεσε: «ο δεύτερος γύρος δεν μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, αφού σε ένα μικρό τουρνουά πρέπει να βλέπεις ματς με ματς. Τα τρία παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

«Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, παρόλο που έχω ζήσει πολλές άλλες, θα το απολαύσω στο μέγιστο βαθμό», τόνισε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Η Κολομβία δεν μπορεί να αλλάξει τη φιλοσοφία της, η οποία την κάνει δυνατή. Κάποιες φορές σε μερικά ματς δεν μπορείς να έχεις την μπάλα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

«Είμαι ένας παίκτης με εμπειρία στην ομάδα, αλλά η ιδέα είναι να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Γιέπες. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: