Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Μεγάλο κεφάλαιο ο Αναστασιάδης»

Ναζλίδης
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Θωμάς Ναζλίδης και μίλησε για την κοινή παρουσία με τον Άγγελο Αναστασιάδη την Κριτική ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Για μένα ο κ.Αναστασιάδης είναι μεγάλο κεφάλαιο, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι και ότι καλύτερο έχω πετύχει, είναι με προπονητή τον κ.Αναστασιάδη».
Για τον προπόνηση που κάνει ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά και την φιλοσοφία του: «Η προπόνηση του είναι πιεστική τις μέρες που χρειάζεται. Κατά βάση με μπάλα, αλλά και τακτική. Το μοτίβο του κ.Αναστασιάδη είναι να παίξουμε μπάλα για να κερδίσουμε και όχι να κάνει λάθος ο αντίπαλος για να κερδίσουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του και αυτή πέρασε και σε μας. Έχει την ικανότητα να παίρνει το 100% από τον κάθε ποδοσφαιριστή απλά ο καθένας πρέπει να δέχεται την αλήθεια. Είναι ένας προπονητής που λέει πάντα την αλήθεια, ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα».
Για τα αποδυτήρια: « Έχει τον τρόπο του, λέει την αλήθεια στον καθένα και μπροστά σε όλους. Ότι νιώθει και ότι αισθάνεται θα το πει και αυτό είναι κάτι που το εκτιμάνε οι ποδοσφαιριστές και το εκτιμάω και εγώ πάρα πολύ.
Προς τα έξω πάντα παίρνει την ευθύνη ο ίδιος αλλά μέσα στα αποδυτήρια λέει πάντα τα πράγματα όπως έχουνε».
Για το τεχνικό τιμ του Αναστασιάδη: «Την δουλειά τους την κάνουνε πολύ καλά μαζί με τον κ.Αναστασιάδη και συγκροτούν ένα πολύ καλό τιμ θα έλεγα».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι μια τεράστια προσωπικότητα που θα βοηθήσει και αυτός με την σειρά του τον ΠΑΟΚ».
Αναφορικά με τον Πλατανιά: «Προπονητή πήραμε τον κ.Χριστόπουλο, όσο για μεταγραφές δεν έχει ακουστεί κάτι. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια, δουλεύουν για το καλό της ομάδας και όλες οι κινήσεις που θα κάνουν, πιστεύω να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αρχίσουμε 30 Ιουνίου, αρκετά νωρίς, θα είμαστε καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Θα φύγουν πολλοί παίκτες, η μισή ομάδα θα είναι καινούργια. Ο Κ.Χριστόπουλος έχει δείξει ότι είναι πολύ καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: