Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Βραζιλία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πλημμύρες!!

Μετά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, «αντίπαλος» του 20ού Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είναι και ο καιρός, που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στη Βραζιλία.

Βραζιλία: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πλημμύρες
Στους 15 ανέβηκε ο αριθμός των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες που πλήττουν περιοχές της νοτιοδυτικής Βραζιλίας. Οι περισσότερες καταστροφές εντοπίζονται στην Πολιτεία του Παρανά, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει από την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιουνίου, τέσσερα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Στην Πολιτεία του Παρανά, στα σύνορα με την Αργεντινή, 150 πόλεις και περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι έχουν πληγεί εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

inner

Οι πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες προκάλεσαν την υπερχείλιση του ποταμού Ιγκουάζου, επεκτείνοντας την ανησυχία και στις γειτονικές χώρες, την Παραγουάη και την Αργεντινή.

Δείτε σχετικό video



Ο ποταμός Ιγκουάζου αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες που σπεύδουν να θαυμάσουν το θέαμα που προσφέρουν οι καταρράκτες.

Για λόγους ασφαλείας, το πάρκο παραμένει κλειστό. Μέχρι, όμως, να βελτιωθεί ο καιρός οι επισκέπτες, κυρίως οι ποδοσφαιρόφιλοι, έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στην Κοριτίμπα.

Η πρωτεύουσα του Παρανά δεν έχει πληγεί από τη θεομηνία και από την προσεχή Δευτέρα θα φιλοξενήσει τέσσερις αναμετρήσεις για το Μουντιάλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: