Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Εγκλήματα στον Άρη»

vangeli2-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι. Μίλησε για την πολύ δύσκολη σεζόν που πέρασε και τόνισε πως έγιναν… εγκλήματα όλα αυτά τα χρόνια στον σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρίστι Βανγκέλι:
Για την χρονιά που πέρασε:“Είναι η πιο δύσκολη χρονιά για εμάς και για όλο τον κόσμο του Άρη. Περιμένουμε οι παίκτες και όλος ο κόσμος τις εξελίξεις και που θα παίξει ο Άρης του χρόνου. Πρέπει να βρεθούν χρήματα για να μην έχει προβλήματα κατά την διάρκεια της  χρονιάς και να μπορεί να αντεπεξέλθει στους φροντιστές και σε όλα τα άτομα που υπάρχουν ώστε να μπορεί να παίζει η ομάδα κανονικά” .
Για την προσπάθεια να αγωνιστεί ο Άρης στην Β’ εθνική:“Ευχόμαστε όλοι να υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστεί ο Άρης στην Β’ εθνική και έτσι θα μειωθούν και τα προβλήματα. Πρέπει κάποιοι να κάνουν διακανονισμό άλλοι να χαρίσουν χρήματα και θα είναι συν όλα αυτά. Τέλη του μηνός θα ξεκαθαρίσει το τοπίο”.
Για την νέα σελίδα στην καριέρα του:“Έχω μια συμφωνία με την αλβανική Σκεντερμπέου που παίζει προκριματικά, σε περίπτωση που έχω κάποια πρόταση μπορώ να φύγω όποτε θέλω, εκεί ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα μικρός, μου έδειξαν σεβασμό και το βλέπω μόνο θετικό για την καριέρα μου. Έχω δικαίωμα 31 Αυγούστου να πάω σε όποια ομάδα θέλω. Απλά δεν έχω δικαίωμα να κάνω τρεις μεταγραφές. Δεν θα έχω δικαίωμα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε κάνει η Μίλαν στον Ρομπίνιο. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω και το τι θα συμβεί στον Άρη. Θέλω να παίξω στο εξωτερικό γιατί η μόνη ομάδα που έχω παίξει είναι ο Άρης. Θα το σκεφτώ πολύ. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις και από Ελλάδα αλλά δεν είναι αυτές που με καλύπτουν. Όταν έχεις μεγαλώσει σε μια ομάδα και την αγαπάς δεν σκέφτεσαι κάτι διαφορετικό. Ο Άρης είναι τεράστιος σύλλογος. Αν υπήρχε άλλη δυνατότητα θα έμενα και στην ομάδα. Υπάρχουν τόσα προβλήματα που ούτε εγώ θα έκανα καλό στην ομάδα”.
Για τα όσα έχουν γίνει στην ομάδα:“Είμαι από αυτούς που ξέρουν πολλά γιατί έπεσε ο Άρης εδώ και χρόνια. Το καταλαβαίνει και ο κόσμος. Τα ζούσαμε καθημερινά τα λάθη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι τι δήλωναν στον κόσμο και τι έβγαζαν προς τα έξω. Άλλα έλεγαν και άλλα έκαναν. Εδώ και επτά χρόνια έλεγαν όλα καλά. Ο κόσμος τώρα λέει πως είναι τόσα χρέη. Δεν γίνεται να μην πληρώνεις κανέναν. Έπαιξε η ομάδα Ευρώπη και ερχόταν πολλά λεφτά στην ομάδα. Ενώ έρχονταν δεν πληρώνονταν οι παίκτες και οι υπάλληλοι .Που πήγαιναν τα χρήματα στα παλιά χρέη; Ούτε αυτά ξεχρέωσαν. Αυτά είναι εγκλήματα. Εμείς παλιά κάναμε πίσω για να πάρουν ξένοι λεφτά. Κάναμε πίσω για να πάρει ο παικταράς και ο Έλληνας ακόμα τα παίρνει εδώ και επτά χρόνια. Είναι μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε σιγά – σιγά. Το είχαν στήσει πολύ καλά το έγκλημα. Ο κόσμος πρέπει να ακούει την αλήθεια. Καλύτερα να γνωρίζει τα χρέη παρά να του κρύβουν την αλήθεια”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: