Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Λάσμε και Μπράμος στον Ολυμπιακό… αν

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τους ελεύθερους από τον Παναθηναϊκό Λάσμε και Μπράμο. Κλήση για ανανέωσε σε Πρίντεζη και Μάντζαρη, ξεκαθαρίζει με Περπέρογλου.

Λάσμε και Μπράμος στον Ολυμπιακό… αν
Δύο από τους παίκτες που αποδέσμευσε ο Παναθηναϊκός μπορεί να απασχολήσουν υπό προϋποθέσεις τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Στεφάν Λάσμε και τον Μάικ Μπράμο.

Ο πρώτος αρέσει δεδομένα στους «ερυθρόλευκους», αλλά πρώτη τους επιλογή για να πλαισιώσει τον Μπράιαντ Ντάνστον στη γραμμή των ψηλών είναι ο Κάιλ Χάινς. Ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για την τύχη του θα αποφασίσει ο νέος προπονητής της ομάδας (εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αφού λογικά σήμερα κατακτά τον τίτλο της VTB League και τελειώνει η σεζόν). Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επιστροφή του Χάινς και ο Λάσμε δεν έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να ενδιαφερθούν για αυτόν.

Σε ό,τι αφορά στον Μάικ Μπράμο, έχει ήδη δεχτεί μία διερευνητική κρούση ο ατζέντης του και το θέμα μπορεί να προχωρήσει, αλλά μόνο αν δεν παραμείνει ο Στράτος Περπέρογλου. Κι αυτό γιατί με δεδομένη την παρουσία του Παπαπέτρου (που θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες) και πιθανότατα του Λοτζέσκι, εφόσον μείνει και ο «Πέρπε» δεν θα είναι αναγκαίος κι άλλος παίκτης στη συγκεκριμένη θέση.

Σχετικά με τη θέση του γκαρντ, ο Μάλκολμ Ντιλέινι παραμένει ο μεγάλος στόχος, αλλά ο άσος της Μπάγερν έχει υψηλές απαιτήσεις και έχει το μυαλό του και στο ΝΒΑ. Στους Πειραιώτες έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, όπως ο Όλιβερ Λαφαγέτ και ο Ρίκι Χίκμαν, ενώ εφόσον αποχωρήσει από την Αναντολού Εφές ο Τζαμόν Λούκας ίσως απασχολήσει σοβαρά τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που είχε συνεργαστεί μαζί του στο Μαρούσι.

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη ειδοποιήθηκαν πως σύντομα (πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα) θα γίνει συνάντηση για την επέκταση των συμβολαίων αμφοτέρων, που λήγουν το 2015.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: