Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αναστασίου: «Καταλαβαίνω τον Φαν Χάαλ»

O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου ανέλυσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Het Parool» για το πως αναμένει να αγωνιστεί η Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Ο Γιάνμαατ θα έχει σίγουρα πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ. Είχε μια πολύ καλή χρονιά στην Έρεντιβιζιε με τη Φέγενορντ, για μένα μπορεί να είναι ο καλύτερος φουλ μπακ» υπερθεμάτισε υπέρ του 25χρονου ο Αναστασίου.

Κληθείς να σχολιάσει την επιλογή συστήματος από τον Λουίς Φαν Χάαλ (5-3-2) αντί του παραδοσιακού ολλανδικού συστήματος 4-3-3, ο προπονητής των «πρασίνων» απάντησε:

«Η Ολλανδία έχει ταυτιστεί με το 4-3-3. Αλλά με τους νεαρούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, καταλαβαίνω την επιλογή του Φαν Χάαλ που θέλει να έχει κι άλλες λύσεις».

Τέλος, μίλησε για το μέλλον των «οράνιε» στη διοργάνωση (έχουν κληρωθεί στο δεύτερο γκρουπ με Ισπανία, Χιλή, Αυστραλία).

«Η πρόβλεψη είναι δύσκολη υπόθεση. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία της Χιλής, ωστόσο δεν μπορεί να μιλήσει με ασφάλεια σε αυτές τις περιπτώσεις. Πιστεύω πάντως πως οι παραδοσιακές παγκόσμιες δυνάμεις είναι πολύ δυνατές για την Ολλανδία...».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: