Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το «φάντασμα» που κυνηγά τον Ρόμπεν!

Ο χαμένος τελικός του Μουντιάλ του 2010 με την Ισπανία στοιχειώνει ακόμα τον Άριεν Ρόμπεν, με τους Ολλανδούς να αντιμετωπίζουν ως «ρεβάνς» την αποψινή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές κόσμου.

Το «φάντασμα» που κυνηγά τον Ρόμπεν
Ο τελικός της Νοτίου Αφρικής ήταν μία ευκαιρία για τους Ολλανδούς να αποδείξουν πως δεν τους αξίζει ο χαρακτηρισμός «ομάδα looser».

Η αντίπαλος Ισπανία, όμως, κατάφερε στο τέλος της παράτασης να πάρει το τρόπαιο και άφησε σε… μαρασμό τις «τουλίπες».

Ο τρόπος με τον οποίο έχασαν το τρόπαιο ο Άριεν Ρόμπεν και η παρέα του τους… κυνηγά ακόμη, κάτι που παραδέχθηκε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και δήλωσε πως η ήττα από τους Ισπανούς στοιχειώνει σαν «φάντασμα» στο μυαλό του.

Τρανή, λοιπόν, ευκαιρία παρουσιάζεται απόψε για τους «οράνιε» , στο εναρκτήριο ματς του 2ου ομίλου όπου Ολλανδία και Ισπανία αναμετρούνται με φόντο τον τελικό του 2010, όπως τόνισε και ίδιος ο Ρόμπεν:

« Ο τελικός εκείνος με στοιχειώνει ακόμη. Είναι κομμάτι της ζωής μου και της καριέρας μου. Όμως είναι παρελθόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αποψινό αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που μας στέρησε εκείνο το τρόπαιο, κάτι που το ήθελα πολύ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: