Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Και τώρα ο σχεδιασμός του ρόστερ!

Ένα-ένα τα αγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ μπαίνουν σε μια σειρά, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και την ανανέωση του συμβολαίου του Αθανασιάδη.

Και τώρα ο σχεδιασμός του ρόστερ
Μετά την παρουσίαση του Άγγελου Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ προχωρούν τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά οι Θεσσαλονικείς θέλουν να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, με τον Ζήση Βρύζα να μιλάει με την πλευρά του διεθνούς επιθετικού το επόμενο 48ωρο. Όπως γράφει η SportDay, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται να καταθέσει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 25χρονο παίκτη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να παλεύει την υπόθεση του Μίροσλαβ Στοχ για τον οποίο έχει ενημερώσει τη Φενερμπαχτσέ και τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό ότι επιθυμεί να τον αποκτήσει ξανά με τη μορφή δανεισμού για ακόμη έναν χρόνο.

Παράλληλα, από το «ασπρόμαυρο» προκύπτει ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για ορισμένους παίκτες, όπως για παράδειγμα έναν ακραίο φορ και ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε, από χθες το βράδυ υπάρχουν πληροφορίες από την Ιταλία που θέλει τον «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ της Νάπολι!

Για τον Φορτούνη υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι σίγουρο. Πάντως, με την πλευρά του διεθνούς μεσοεπιθετικού υπάρχει επικοινωνία και το επόμενο διάστημα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Όσον αφορά τώρα τους Μάρτενς και Μαντούρο, ο Άγγελος Αναστασιάδης ήρθε σε επικοινωνία με τον Βέλγο μεσοεπιθετικός και ο Ολλανδός μεσοαμυντικός τους οποίους ενημέρωσε ότι πρέπει να ξεκινήσουν νωρίτερα προετοιμασία.

Τέλος, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Τζιμί Μπριάντ, αν και υπάρχουν κάποια «αλλά» στην υπόθεσή του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος φορ είναι 29 ετών και αξιώνει σχεδόν 1 εκατ. ευρώ, κάτι που φυσικά δεν ταιριάζει με τα δεδομένα που θέλει να περάσει από φέτος στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Ίσως αν ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε να γίνει το deal και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: