Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στη σκιά της τιτανομαχίας!

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση των φαβορί του ομίλου, Χιλή και Αυστραλία θα κονταροχτυπηθούν για να αποδείξουν πως… υπάρχουν κι αυτές.

Στη σκιά της τιτανομαχίας
Χιλή και Αυστραλία γνωρίζουν καλά πως σε έναν όμιλο με Ισπανία και Ολλανδία είναι αουτσάιντερ. Κι αντιλαμβάνονται πως στην αποψινή τους αναμέτρηση (1:00, ΝΕΡΙΤ) στην Κουιάμπα είναι αναγκαία η νίκη αν θέλουν να μπουν «σφήνα» στα φαβορί.

Για τη Χιλή αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό η συμμετοχή του Αρτούρο Βιδάλ, καθώς ο μέσος της Γιουβέντους ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, περιμένει πολλά από τον Αλέξις Σάντσες. Η Αυστραλία, με τον ελληνικής καταγωγής Άγγελο Ποστέκογλου στον πάγκο της, θα επιδιώξει την τρίτη της νίκη στον ενδέκατο αγώνα της στην ιστορία της σε Μουντιάλ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν, με την Χιλή να μετρά τρεις νίκες. Στη μοναδική τους συνάντηση σε τελικά Μουντιάλ, στη φάση των ομίλων του 1974, είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Πιθανές συνθέσεις:

Χιλή (Σαμπάολι): Μπράβο, Ίσλα, Μένα, Χάρα, Μεδέλ, Ντίας, Βαλντίβια, Αράνγκις, Μποσεζούρ, Σάντσες, Βάργκας.

Αυστραλία (Ποστέκογλου): Ράιαν, Γουίλκινσον, Σπιράνοβιτς, Ντέιβιντσον, Φράνιτς, Μίκιγκαν, Γέντινακ, Μπρεσιάνο, Λέκι, Όαρ, Κέιχιλ.

Διαιτητής: Νουμαντιέ Ντουέ (Ακτή Ελεφαντοστού).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: