Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Σε θέση μάχης η Εθνική!!

Στο Μπέλο Οριζόντε βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής που μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία. Σε ποια πρόσωπα καταλήγει ο Σάντος για την ενδεκάδα.

Σε θέση μάχης η Εθνική
Η αποστολή της Εθνικής άφησε το Αρακαζού (που θα αποτελέσει το «ορμητήριό» της σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ) και έφτασε στο Μπέλο Οριζόντε, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Κολομβία το Σάββατο. Η ελληνική αποστολή συνάντησε καλές καιρικές συνθήκες (18 βαθμούς Κελσίου), αν και υπάρχει πιθανότητα βροχής.

Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στον αγώνα που θα γίνει στις 13:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδος) και φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Φάνη Γκέκα αντί του Κώστα Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, δεδομένου ότι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον μυϊκό τραυματισμό του, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, ο «Πάπα» μαζί με τον Κώστα Μανωλά θα είναι στόπερ, με τον Βασίλη Τοροσίδη δεξιά και τον Χοσέ Χολέμπας αριστερά της άμυνας. Ο Κώστας Κατσουράνης θα είναι αμυντικό χαφ, έχοντας σαν εσωτερικούς μέσους τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Μανιάτη, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τον Γκέκα στην κορυφή της γραμμής κρούσης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: