Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Χωρίς τους διεθνείς της Φενέρ η εθνική!!

Με αποκλεισμό των Τούρκων διεθνών από την εθνική ομάδα απείλησε ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Αζίζ Γιλντιρίμ, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του προπονητή της Γαλατασαράι, Εργκίν Αταμάν!

Χωρίς τους διεθνείς της Φενέρ η εθνική!
Κάτι από Ελλάδα και την κόντρα που είχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στους τελικούς της Α1, θυμίζει αυτή ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Γαλατασαράι! Εκτός από τον… χαρτοπόλεμο μεταξύ των δύο ομάδων, με αφορμή τα όσα έχουν προηγηθεί στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Αζίζ Γιλντιρίμ, απείλησε να μην επιτρέψει στους διεθνείς να αγωνιστούν με την εθνική ομάδα!

«Προπονητής της εθνικής ομάδας είναι ο Εργκίν Αταμάν. Τώρα, πως νομίζετε πως νιώθουν οι αθλητές με τη συμπεριφορά του; Με ποιον τρόπο θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί τους; Τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στην ομάδα; Πως θα φαινόταν εάν δεν στέλναμε παίκτες στην εθνική ομάδα λόγω της αντίδρασης του Εργκίν Αταμάν στους τελικούς;», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Αζίζ Γιλντιρίμ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: