Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Πρόταση ΠΑΟΚ για Πάντεφ!!

Μεταγραφικό «μπαμ» επιχειρεί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο που αναφέρει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει επίσημη κρούση στη Νάπολι για τον Γκόραν Πάντεφ!

Πρόταση ΠΑΟΚ για Πάντεφ!
Ένα μεγάλο όνομα φαίνεται πως θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ! Όπως μετέδωσε Ιταλός δημοσιογράφος του Sky Italia (Ντι Μάρτζιο), ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει καταθέσει πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Γκόραν Πάντεφ!

Ο Σκοπιανός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015 (έχει και οψιόν η ομάδα του για ακόμα ένα έτος) ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπενίτεθ για τη νέα σεζόν και ήδη έχει ειδοποιηθεί να ψάξει ομάδα!

Και βάσει των όσων αναφέρει ο εν λόγω ρεπόρτερ (και δίχως να επιβεβαιώνεται στην παρούσα φάση), ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον 30χρονο μεσοεπιθετικό. Όπως αναφέρεται, η προσφορά θα εκτιμηθεί τις προσεχείς ώρες –τόσο από πλευράς Ναπολιτάνων, όσο και του ίδιου του παίκτη-, αλλά δίνει ένα μεγάλο ποσοστό για να γίνει το deal.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Πάντεφ είχε συνολικά 29 συμμετοχές στη Serie A, εκ των οποίων στις 17 ως βασικός και απ’ τις οποίες στις 15 έγινε αλλαγή! Σημείωσε και 7 γκολ, ενώ φυσικά στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Λάτσιο, Ίντερ, έχοντας πλούσια εμπειρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: