Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Επίθεση «νυχτερίδων»

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έφτασε στην ισοφάριση της ημιτελικής σειράς της ACB κόντρα στην Μπαρτσελόνα η Βαλένθια, επικρατώντας στη Βαρκελώνη 81-63 των «μπλαουγκράνα».

Επίθεση «νυχτερίδων»
Η Βαλένθια επικράτησε της Μπαρτσελόνα 81-63 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στον τέταρτο μεταξύ τους ημιτελικό της ACB και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά, με τις «νυχτερίδες» να έχουν δύο συνεχόμενες νίκες μέσα στην Καταλανία, χάνοντας 2-0 στην αρχή της σειράς στα δύο πρώτα ματς στο Λεβάντε.

Οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και έφτασαν να προηγούνται από την αρχή της αναμέτρησης με διψήφια διαφορά πόντων. Πλέον, η σειρά θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Λεβάντε με το νικητή να αντιμετωπίζει στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τριάδα Βαν Ρόσομ-Σάτο-Ντόελμαν ήταν εκπληκτική, αφού σημείωσαν 17, 15 και 14 πόντους, αντίστοιχα. Από τους γηπεδούχους, μόνο ο Κάρλος Ναβάρο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, σημειώνοντας 18 πόντους.

Ο Κώστας Παπανικολάου σε 28' πέτυχε 9 πόντους (0/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6/6 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ και υπέπεσε σε 1 λάθος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: