Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Είμαστε ώριμοι, όχι γέροι»

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η εθνική Ισπανίας έχει παραταχθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με μια «γερασμένη» αποστολή, σύμφωνα με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε όμως η εθνική έχει απλώς ωριμάσει.

«Είμαστε ώριμοι, όχι γέροι»
Την δική του απάντηση σχετικά με την κριτική για μια εθνική Ισπανίας… περασμένης ηλικίας, έδωσε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα δεν γερνάει αλλά ωριμάζει, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες άνω των 30 της εθνικής, παραμένουν καταπληκτικοί.

«Δεν προκριθήκαμε σαν ομάδα βετεράνων, αλλά ώριμων», ήταν η τοποθέτηση του Ισπανού προπονητή, για να συμπληρώσει: «Έχουμε τέσσερις με πέντε παίκτες άνω των 30. Αυτό δεν είναι υπερβολικό. Δεν φοβόμαστε τίποτα και είμαστε σε καλή φόρμα. Οι παίκτες αυτοί ήταν και είναι εξαιρετικοί».

Επιπλέον επισήμανε πως έχει γίνει ανανέωση στο ρόστερ της Ισπανίας και πως ο συνδυασμός των νέων με των παλιών θα βοηθήσει την ομάδα στην διατήρηση των σκήπτρων!

«Έχουμε μια ομάδα που έχει ανανεωθεί από τους Πρωταθλητές Ευρώπης Κ-21. Το 30% είναι καινούργιοι παίκτες. Νομίζω πως υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα σε αυτούς και τους παλιούς και αυτό θα εξασφαλίσει την διατήρηση του τροπαίου», ήταν τα λόγια του Ντελ Μπόσκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: