Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ένας θρύλος των «οράνιε» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!!

Ιδανικό προπονητή για την εθνική Ολλανδίας χαρακτήρισε τον Λουίς Φαν Χάαλ ο θρυλικός μπακ των «οράνιε», Βιμ Σουρμπίρ», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ένας θρύλος των «οράνιε» στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Αισιόδοξος για την πορεία της Ολλανδίας σε αυτό το Μουντιάλ, παρά την έλλειψη των πολλών μεγάλων ονομάτων από το ρόστερ της, εμφανίστηκε ο Βιμ Σουρμπίρ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο μεγάλος δεξιός μπακ των «οράνιε» στη δεκαετία του 1970 έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Φαν Χάαλ, μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με την Ισπανία, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα της Βραζιλίας στην πρεμιέρα και χαρακτήρισε γελοίο το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της.

Αναλυτικά, ο Βιμ Σουρμπίρ μίλησε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για:

-τις βλέψεις της Ολλανδίας στο Μουντιάλ: «Οι περισσότεροι στην Ολλανδία είναι συγκρατημένοι. Εγώ δεν φοβάμαι την ομάδα στην πρώτη φάση. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε τραυματισμούς και ο Φαν Χάαλ δεν έχει προβλήματα. Είναι ο καταλληλότερος για να δημιουργήσει μια ομάδα σαν αυτή, που δεν έχει και πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Μόνο τρεις παίκτες ξεχωρίζουν, ο Φαν Πέρσι, ο Ρόμπεν και ο Σνάιντερ. Οι υπόλοιποι δεν είναι του ίδιου επιπέδου, αλλά μπορούν να βοηθήσουν και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο».

-την αποψινή πρεμιέρα απέναντι στην Ισπανία: «Πρώτα πρέπει να μη χάσεις. Αν χάσεις, δεν χάθηκε και ο κόσμος, αλλά αν η Ολλανδία κερδίσει, θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και ουσιαστικά θα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Θα μπορεί ακόμη και να επιλέξει αντίπαλο στους ‘16’».

-τη χθεσινή νίκη της Βραζιλίας: «Με απογοήτευσε η Βραζιλία. Η ποιότητα της ομάδας και του ποδοσφαίρου που έπαιξε δεν είχε καμία σχέση με το παρελθόν. Το πέναλτι που καταλογίστηκε ήταν γελοίο».

-το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν έχω δει την ελληνική εθνική ομάδα. Είδα όμως φέτος τον Ολυμπιακό κι έπαιξε πολύ καλά απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ».

-την επιλογή του στην κορυφαία ενδεκάδα της Ολλανδίας όλων των εποχών: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι έκπληκτος που με επέλεξαν καλύτερο δεξιό μπακ όλων των εποχών στην εθνική Ολλανδίας, γιατί έχουν περάσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες από αυτή τη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: