Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ξεκαθάρισμα με Ντε Βινσέντι!!

Με το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των διοικήσεων απάντησε με νέα πρόταση και οι Κύπριοι πήραν παράταση.

Ξεκαθάρισμα με Ντε Βινσέντι
Παράταση μέχρι τη Δευτέρα πήρε ο ΑΠΟΕΛ για την υπόθεση της απόκτησης του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και στη συνάντηση που έγινε με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου έθεσε νέα οικονομικά δεδομένα.

Όπως αναφέρουν μέσα από τη «Μεγαλόνησο», η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως είναι προβληματισμένη με τη νέα τροπή που πήρε υπόθεση και γι’αυτό το λόγο ζήτησε να απαντήσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει την παραμονή του Αργεντινού, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στην παραμονή του στην Κύπρο.

Τέλος, μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση: «Στην συνάντηση μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς, συζητήθηκε το θέμα του ποδοσφαιριστή Tomas De Vincenti. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ τέθηκε στο τραπέζι πρόταση για το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός αντιπρότεινε θέτοντας κάποια νέα οικονομικά δεδομένα και έτσι ο ΑΠΟΕΛ επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: