Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ενίσχυση στο ρόστερ και τον… πάγκο!!

Κοντά σε συμφωνία με τον Βίλιαν Φλουτ για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας είναι η διοίκηση της Νίκης Βόλου, με τους Θεσσαλούς να κινούνται παράλληλα για την απόκτηση του Χρήστου Αρκούδα.

Ενίσχυση στο ρόστερ και τον… πάγκο
Σε διαπραγματεύσεις με τον Χρήστο Αρκούδα είναι η Νίκη Βόλου.

Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και, λόγω του γεγονότος ότι είναι ακριβώς στο ηλιακό όριο, δεν «πιάνει» θέση για τις τρεις προσθήκες «μεγάλων» που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι Θεσσαλοί.

Στην επαφή που είχαν οι «μπλε» με τον παίκτη διαπιστώθηκε καλό κλίμα και ίσως σύντομα να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Καλά είναι και τα μηνύματα που αφορούν την υπόθεση του Βίλιαν Φλουτ, με τον Ολλανδό τεχνικό να παρουσιάζεται να είναι μια… ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο 51χρονος προπονητής θα επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει για να υπογράψει.

Παράλληλα, στη λίστα των νεοφώτιστων παραμένουν οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης, (δανεικοί από Παναθηναϊκό), Αρναρέλλης, Προκοπένκο. Παράλληλα φαίνεται πως «κλειδώνουν» οι ανανεώσεις.

Για τις δύο θέσεις άνω των 24 ετών έχουν ουσιαστικά «κλειδώσει» οι Τζιώρας, Ανιέτε. Ο τελευταίος αναμένεται να αποστείλει άμεσα το συμβόλαιό του, ενώ ο πρώτος ήταν την περασμένη σεζόν ο δεύτερος σκόρερ των «μπλε».

Τέλος, στη Νίκη Βόλου δείχνουν να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Κοντοπίδη, ο οποίος είναι 20 ετών και ανήκει στον Κισσαμικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: