Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Διάψευση για Πάντεφ, ραντεβού με Κλάους!!

Διαψεύδουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα δημοσιεύματα περί πρότασης για τον Σκοπιανό επιθετικό της Νάπολι, Γκόραν Πάντεφ. Τις επόμενες ώρες το ραντεβού με τον Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Διάψευση για Πάντεφ, ραντεβού με Κλάους
«Ναι μεν, αλλά» φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση του Γκόραν Πάντεφ για τον ΠΑΟΚ. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, που δημοσιεύτηκε το άρθρο του Ιταλού δημοσιογράφου του «Sky Italia», έγινε ένας μικρός… χαμός, αλλά η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «βγαίνει» ότι ναι μεν έχει προταθεί ο Σκοπιανός επιθετικός της Νάπολι, ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία μα καμία πρόταση συνεργασίας. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015 με τους «παρτενοπέι» (έχει και οψιόν η ομάδα για ακόμα ένα έτος) ωστόσο δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράφα Μπενίτεθ για τη νέα σεζόν και ήδη έχει ειδοποιηθεί να ψάξει ομάδα!

Ραντεβού με Αθανασιάδη

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Όπως είναι γνωστό, πρόθεση της διοίκησης είναι να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν τις 400 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, αλλά προς το παρών αυτό έχει γίνει σε προφορικό επίπεδο. Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, θα υπάρξει η συνάντηση με τον παίκτη, στον οποίο θα κατατεθεί επίσημη προσφορά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: