Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Έχει κάνει πολύ υπομονή ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

deac692a8b8753b2c528c233693bde1b_Generic-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Μίλησε για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, τα τμήματα που υπάρχουν αλλά και τα λεφτά που θέλει να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης για το αθλητικό κέντρο στην Θέρμη και τα χρέη. Τόνισε πως οι συζητήσεις με πολιτικούς έχουν τελειώσει και πως αν δεν τηρηθούν οι υποσχέσεις θα βγει ο λαός του ΠΑΟΚ στους δρόμους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος:
Για τα τμήματα του ΠΑΟΚ:
“Είναι 20 τμήματα με το νεοϊδρυθείς τμήμα σκάκι. Αν χρειαστεί θα κάνουμε και άλλα τμήματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος ΠΑΟΚτσής να γράψε τι παιδί του κάπου και να μην υπάρχει παρά τις δυσκολίες. Τα βασικά υπάρχουν όλα και βρίσκονται στην Α’ κατηγορία. Προσπαθούμε να πάμε πιο ψηλά γιατί ο ΠΑΟΚ δεν συμφωνεί με δεύτερες και τρίτες θέσεις. Με κομμένα πάρα πολλά πράγματα. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο γιατί τα έσοδα λιγοστεύουν. Οι χορηγίες είναι ανύπαρκτες. Τα οικονομικά είναι δύσκολα για όλους τους Έλληνες”.
Για την ελεύθερη είσοδο σε όλα τα τμήματα:
“Βγήκε ένα θέμα από την αστυνομία που ζητάει από το γυναικείο ποδόσφαιρο η το μπάσκετ να παίρνει ποσοστό. Όταν το κέρδος είναι 20 ευρώ και δίνουμε στην αστυνομία είναι περίεργο. Θεσπίσαμε την ελεύθερη είσοδο και το ξεπεράσαμε. Οι σύνδεσμοι πρότειναν να βγάλουμε ένα κοινό διαρκείας για όλα τα τμήματα και αυτό θα συζητηθεί. Είναι κοντά μας οι σύνδεσμοι και θα μας βοηθήσουν. Θα συζητηθεί στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. Υπάρχουν φανατικοί φίλαθλοι των Ερασιτεχνικών τμημάτων. Έπαιζε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε πούλμαν στο Κιλκίς για το χάντμπολ .Τα τμήμα δεν φυτοζωούν αλλά πρωταγωνιστούν. Ο κόσμος αυτό το βλέπει και υπάρχει ανταπόκριση. Οι ομάδες είναι στημένες για να πρωταγωνιστούν στη Ελλάδα. Θέλει προσπάθεια στήριξη και μεταγραφές για τον Ευρωπαϊκό. Τα χρήματα που θα διατεθούν στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη για ένα παιχνίδι θα διατεθούν στις ίδιες τις ομάδες για να μπορέσουν να έχουν πάλι πρώτο ρόλο”.
Για την συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη:
“Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είμαι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ και ότι χρειαστούμε έχουμε τον κ. Σαββίδη μαζί μας. Σε μια συζήτηση που θα γίνει θα λυθούν και άλλα πράγματα. Ενθουσιάστηκε πάρα πολύ με τα  δύο κύπελλα στο χάντμπολ γυναικών και στο γυναικείο μπάσκετ. Τις έβγαλε στην Καμάρα, βγήκε φωτογραφίες μαζί τους και έδειξε πως είναι πολύ κοντά σε όλα τα τμήματα. Ο Α.Σ θέλει λεφτά και από την στιγμή που είχε 300.000 – 400.000 χιλ. ευρώ θα ήταν πρώτος. Αν υπήρχαν αυτά τα χρήματα σε όλα τα αθλήματα θα μεσουρανούσε και ειδικά στα μικρά όπως πάλι και άρση βαρών. Με 20.000 χιλ. ευρώ όλο τον χρόνο μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ένα τέτοιο τμήμα”.
Για την αίθουσα προς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη:
“Δυστυχώς βρεθήκαμε στην δύσκολη θέση να αποχαιρετήσουμε τον Παναγιώτη. Τον έζησα στην Αθήνα στον τελικό και οι τρεις μέρες ήταν σαν τρία χρόνια. αυτά που έκανε για να γίνει αυτή η λαοθάλασσα και να κατέβει και να ανέβει χωρίς το παραμικρό ήθελε μεγάλη προσπάθεια. Η αίθουσα κάτω από την Τούμπα έχει το όνομα του, είναι ο εμπνευστής αυτής της προσπάθειας και ήδη γίνεται μια προσπάθεια προς δυτικά να βρεθεί ένας χώρος μεγάλος και να πάρει το όνομα αυτού του μεγάλου αθλητή και ΠΑΟΚτσή”.
Για το προπονητικό κέντρο στην Θέρμη:
Είναι πρωτοβουλία του μεγαλομετόχου και αν γίνει, που θα γίνει γιατί τα προβλήματα θα λυθούν και οι υποσχέσεις πρέπει να υλοποιηθούν γιατί είναι η τελευταία φόρα και θα βγούμε στους δρόμος και ξέρουν πως είναι αν βγει ο λαός του ΠΑΟΚ στους δρόμους, θα δώσει πνοή και θέσεις εργασίας. Ο άνθρωπος θέλει να δώσει χρήματα. Να καθαρίσει τα χρέη και να κάνει το αθλητικό κέντρο. Άλλοι παίρνουνε χρήματα για τα κέντρα τους. 20.000.000 εκκ. ευρώ παίρνει ομάδα των Αθηνών για γήπεδο. Εμείς θέλουμε να δώσουμε. Ήρθε ένας άνθρωπος να βοηθήσει να φτιάξει αθλητικό κέντρο και να πληρώσει χρέη και δεν τον αφήνουν. Μας υποσχέθηκαν πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν τελειώσει και τα δύο θέματα και θα δούμε. Μετά δεν υπάρχει άλλη λύση από το να βγούμε στους δρόμους. Έχει κάνει πολύ υπομονή ο κόσμος του ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: